News

Kim Kardashian și Kanye West au renunțat la terapia de cuplu

iulia.statie
January 19, 2021 14:01 PM

Se pare că despărțirea între Kim Kardashian și Kanye West se va produce mai repede decât ne așteptam, după cum a dezvăluit presa de peste ocean.

Pe aceeasi temaPower couple: Kim Kardashian și Kanye West

Ce se întâmplă între Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în 2014, iar anul trecut au avut de înfruntat multe probleme după ce artistul a dezvăluit mai multe detalii intime din căsnicia lor. Pentru a încerca să își salveze mariajul, cei doi au încercat să meargă la terapie de cuplu, dar acum au renunțat și la această soluție, după cum a dezvăluit o sursă pentru publicația People.

„El vorbește cu avocații pentru divorț în această săptămână.”, a spus sursa despre Kanye West, în vârstă de 43 de ani. Aceste detalii au fost aflate după ce zvonurile privind un divorț între cele două staruri au luat cu asalt internetul.

S-ar părea că vedeta de televiziune Kim Kardashian își dorește să se despartă de partenerul ei și deja ar fi discutat cu un avocat ce se ocupă de celebrități, Laura Wasser. „Ei nu sunt pe aceeași pagină atunci când vine vorba de viitorul lor ca familie. Iar Kim a înțeles acest lucru.”, a spus o sursă.

Povestea lor de dragoste a ajuns la final?

Kim și Kanye au împreună patru copii, Norh, 7 ani, Saint, 5 ani, Chicago, 3 ani și Psalm, ce împlinește doi ani în luna mai. Cât despre ce dorește să facă vedeta în continuare, sursa a explicat: „Ea vrea să trăiască în L.A. și să creeze cea mai bună viață pentru copii și să se axeze pe munca ei și pe pasiunile sale.”

„Kim a devenit independentă și și-a pierdut răbdarea față de jocurile lui, de răbufniri, de campania prezidențială și de postările pe Twitter. Povestea de dragoste dintre Kim și Kanye s-a încheiat de mult timp. Se adorau, dar sunt prea multe diferențe între aceștia.”, a spus sursa pentru publicația menționată mai sus.