News

Kim Kardashian și Kanye West, în prag de divorț?

iulia.statie
September 22, 2020 15:16 PM

Este finalul relației dintre Kanye West și Kim Kardashian?

Pe aceeasi temaCe a făcut Kim Kardashian imediat după ce s-a zvonit că divorțează

Relația dintre Kim Kardashian și Kanye West a ajuns la final?

Potrivit unei surse a publicației Page Six, Kim Kardashian plănuiește să divorțeze de Kanye West din cauza secretelor dezvăluite din mariajul lor. Starul s-a săturat de comportamentul rapperului, căci de curând, acesta a povestit în cadrul unui discurs că el și Kim aproape au decis să o avorteze pe micuța lor, North West, ce are acum 6 ani.

„Kim are tot divorțul planificat. Dar așteaptă ca el să treacă prin ultimul episod.”, a zis sursa.

La campania lui electorală, în timpului unui discurs ținut în iulie în Carolina de Sud, Kanye a vorbit de faptul că el și Kim s-au gândit la un avort atunci când vedeta a descoperit că este însărcinată în 2013. „Plângea. Îmi spunea: ‚Tocmai am venit de la doctor.’ Pentru că aveam un stil de viață de rapper, mi-a spus că era însărcinată, iar pentru o lună, două și trei luni am vorbit despre a nu avea acest copil. Avea pastilele în mână…aproape mi-am omorât fiica.”, a povestit acesta.

După acest discurs, el a făcut câteva postări pe Twitter în care spunea că soția lui și mama ei, Kris Kenner, au încercat să îl interneze într-o clinică. După acest episod, Us Weekly povestea că vedeta s-a întâlnit cu avocații ei pentru a discuta despre un eventual divorț. Kim și Kanye, ce au împreună patru copii, Norh, Chigago, Sain și Psalm, s-au căsătorit în mai 2014 după trei ani de relație.

Ce a declarat Kim Kardashian despre sănătatea mintală a soțului său

Imediat după, Kim a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre faptul că rapperul a fost diagnosticat cu bipolaritate.

„Cum mulți știți, Kanye are tulburare bipolară. Cine are pe cineva în viața lui ce trece prin așa ceva, știe cât de complicat și dureros este să înțelegi. Niciodată nu am vorbit public despre cum ne-a afectat viața de acasă pentru că sunt protectivă față de copii mei și de dreptul lui Kanye la viață privată atunci când vine vorba de sănătatea lui. Dar astăzi, simt că ar trebui să comentez din cauza concepțiilor greșite despre sănătatea mintală.”, a zis vedeta.

„Cei care înțeleg bolile psihice sau comportamentul compulsiv știu că familia este neputincioasă, cu excepția cazului în care membrul este minor. Oamenii care nu sunt conștienți sau departe de această experiență pot judeca fără a înțelege că individul trebuie să se angajeze în procesul de a căuta ajutor, indiferent de cât de mult încearcă familia sau prietenii.”, a continuat aceasta.

„Înțeleg că Kanye este supus unor critici pentru că este persoană publică, iar acțiunile sale pot provoca emoții puternice. Este o persoană minunată, dar complicată, care se luptă cu presiunea de a fi artist și bărbat de culoare, care a suferit din cauza pierderii mamei sale și trebuie să se lupte și cu presiunea de a fi izolat, ce accentuează tulburarea bipolară. Cei care îl cunosc pe Kanye știu că uneori cuvintele nu se aliniază cu intențiile lui.”, a spus vedeta.

„A trăi cu tulburare bipolară nu diminuează visele sau ideile lui creative, nu contează cât de neatins ar părea pentru unii. Așa cum am văzut cu toții, multe dintre visele lui s-au împlinit. Rog mass-media și publicul să ne ofere empatia de care este nevoie pentru a trece prin asta. Le mulțumim celor ce și-au exprimat îngrijorarea pentru starea lui Kanye și pentru înțelegere.”, a spus Kim.