News

Kim Kardashian și Kanye West nu își mai vorbesc! Ce decizie șocantă a luat cântărețul în legătură cu soția sa

iulia.statie
March 11, 2021 18:01 PM

Deși Kim Kardashian a depus recent actele de divorț, ea și Kanye West nu își mai vorbesc de ceva vreme. Cântărețul a decis să își schimbe toate numerele de telefon și să îi spună soției sale că îl poate contacta doar prin echipa lui de securitate.

Pe aceeasi temaCe mesaje șocante a transmis Kanye West despre Kim Kardashian și Kris Jenner

Kanye West a rupt orice legătură cu soția lui, Kim Kardashian

Publicația Page Six susține că rapperul a decis să rupă orice legătură cu femeia ce i-a fost alături mulți ani chiar înainte ca aceasta să depună actele pentru divorț. Deși cei doi nu au o relație atât de bună la momentul actual, starurile continuă să își crească micuții împreună. Rapper-ul vine să îi viziteze de fiecare dată când vedeta este plecată de acasă, susține o sursă pentru publicația menționată mai sus.

„Chiar înainte ca Kim să depună actele pentru divorț, Kanye și-a schimbat toate numerele de telefon și i-a spus să îl contacteze prin echipa de securitate. Totuși, ea are încredere în el atunci când vine vorba de copii. El îi iubește și îi vizitează des.”, a spus o sursă.

„Când ea părăsește locuința, el vine și petrece timp cu micuții. Ei au parte de o armată de doici, așa că tranziția este ușoară.”, a continuat sursa. Se știe deja că vedeta nu l-ar ține departe pe Kanye de copii, dar acesta ar fi rugat-o să nu fie acolo atunci când petrece timp cu micuții săi.

Cum își împart cei doi averea

Kim Kardashian a decis să depună actele de divorț pe data de 19 februarie, după luni întregi în care au existat diferite zvonuri cu privire la despărțirea lor. Se pare că mărul discordiei între cei doi ar fi proprietatea din Hidden Hills, dar Kim o va primi până la urmă. Decizia a fost luată în favoarea ei pentru că acolo locuiesc copiii pe care îi are împreună cu artistul, North, în vârstă de 7 ani, Chicago, în vârstă de 3 ani, Saint, în vârstă de 5 ani și Psalm, în vârstă de 1 an.

„Kim deține tot terenul din jurul casei, dar Kanye a cumpărat casa, apoi au împărțit costul renovărilor. Kim a luptat să păstreze locul pentru că este casa copiilor, iar ea a câștigat. Desigur, Kanye are ferma din Wyoming, dar a fost recent în Los Angeles unde lucrează, așa că vizitează micuții des.”, a adăugat sursa.

Cât despre averea lor, se pare că aceștia nu ar avea probleme pentru că au semnat un contract prenupțial înainte de a se căsători: „A fost un caz ușor de ‚tu îți păstrezi banii, iar eu îi voi păstra ce dețin’”