News

Kim Kardashian și Kanye West vor să își dezvăluie problemele din mariaj prin ‚Keeping Up with the Kardashians’?

iulia.statie
January 25, 2021 13:37 PM

În 2020, Kim Kardashian anunța că show-ul ce a consacrat-o pe ea și pe familia ei a ajuns la final și va mai exista doar un sezon în care le vom putea urmări pe femeile Kardashian expunându-și viața de zi cu zi pe micile ecrane.

Pe aceeasi temaCelebrități ce nu vor să se căsătorească și motivul bizar al alegerii

Ce se întâmplă între Kanye West și Kim Kardashian

Toată lumea se așteaptă ca emisiunea să aibă parte de un final glorios. În ultima vreme, speculațiile cu privire la un divorț între Kanye West și Kim Kardashian au luat cu asalt internetul, așa că fanii se întreabă dacă problemele celor doi din căsnicie vor fi dezvăluite în show.

„Familia Kardashian intenționează ca spectacolul să aibă un final spectaculos. Au filmat-o deja pe Kim vorbind despre problemele din căsnicie. Dar toți cei implicați au un acord prin care nu au voie să divulge nimic, deoarece finalul nu va fi ecranizat până mai târziu în 2021.”, a spus o sursă pentru publicația Page Six.

De asemenea, aceeași publicație susține că vedeta de televiziune lucrează deja cu faimoasa avocată Laura Wasser, iar soțul ei, Kanye West, s-a săturat de familia ce a devenit cunoscută prin intermediul unui show de televiziune, în special de mama partenerei sale, Kris Jenner.

Kanye West și Kim Kardashian vor să divorțeze?

„El înțelege că există o parte în Kim care este sătulă de el. În realitate, el s-a săturat de multă vreme de implicarea lui în familia Kardashian. Mai ales atunci când vine vorba de mama ei, care se gândește la toate deciziile mari pe care Kim le ia. West pare să se bucure de mediatizarea divorțului. El este familiarizat cu tot ce poate să facă familia Kardashian, consideră că este amuzant faptul că echipa ei acuză campania lui prezidențială pentru denigrarea căsniciei.”, a continuat sursa.

Rămâne de văzut dacă problemele celor două staruri vor fi expuse prin emisiunea extrem de faimoasă, căci se cunoaște faptul că rapper-ului nu îi place să fie filmat în viața de zi cu zi.