Beauty

Kim Kardashian a devenit miliardara! A vandut 20% din brandul KKW Beauty

iulia.statie
June 30, 2020 17:57 PM

Coty Inc. a dus relația cu familia Kardashian/Jenner la un alt nivel.

Pe aceeasi temaCare sunt vedetele cu cei mai mulți followeri fake pe Instagram

Kim Kardashian dorește să își extindă brand-ul de beauty

Conglomeratul de produse cosmetice a achiziționat 20% din KKW Beauty, brand-ul lui Kim Kardashian West, o tranzacție care a costat 200 de milioane de dolari.

În conformitate cu noul acord, Kim Kardashian și Coty vor fi parteneri pentru a extinde KKW Beauty și a aduce noi categorii de beauty, cum ar fi produse pentru îngrijirea pielii, îngrijirea părului, îngrijirea personală și produsele pentru unghii. Vedeta și Coty vor lucra împreună pentru a crește popularitatea brand-ului de beauty și pe plan internațional.

„Kim este un icon global modern. Ea este o vizionară, antreprenoare, filantropă, mamă, iar prin intermediul social media a dezvăluit că are o capacitate inegalabilă de a se conecta cu oameni din întreaga lume.”, a explicat Peter Harf, șef executiv Coty.

„Prin această influență, combinată cu leadership-ul și expertiza în produse de beauty de prestigiu, vom putea ajunge la potențialul maxim al brand-urilor ei.”, a continuat acesta.

 „Parteneriatul cu o organizație consacrată precum Coty va ajuta la extinderea brand-urilor mele, întrucât amploarea lor globală va permite o extindere mai rapidă, astfel încât oamenii din întreaga lume să poată experimenta produsele noi lansate. Această relație îmi va permite să mă concentrez asupra elementelor creative de care sunt atât de pasionată, în timp ce beneficiez de resursele incredibile pe care Coty le deține și îmi lansez produsele în întreaga lume. ”, a explicat și Kim Kardashian.

Același conglomerat a plătit 600 de dolari pentru un pachet de 51% din acțiuni din brand-ul Kylie Cosmetics, deținut de Kylie Kenner.

Totuși, Seed Beauty, producătorul pe care vedeta l-a folosit pentru a își lansa brand-ul de frumusețe a pornit un proces pentru a împiedica KKW Beauty să își împărtășească secretele cu Coty.

O să ne așteptăm la cât mai multe produse KKW Beauty după ce înțelegerea se încheie în 2021.