News

Kim și Kourtney Kardashian, implicate într-o ceartă violentă

iulia.statie
February 27, 2020 12:13 PM

Kim Kardashian și sora ei, Kourtney, au devenit violente una cu cealaltă în noul sezon al show-ului ‘Keeping Up With the Kardashians’.

Pe aceeasi temaKim Kardashian renunță la pozele sale în ipostaze sexy

Trailer-ul sezonului 18 a fost dezvăluit recent, iar acesta arată că între Kourtney și restul familiei încă există tensiune. Primele secvențe le arată pe Khloe și Kourtney certându-se, însă după devine din ce în ce mai rău.

“Nu ai nimic de spus.”, spune Kourney în timp ce aruncă o sticlă de apă către Kim.

Kim și Kourtney Kardashian, implicate într-o ceartă violentă

“Nu veni la mine așa.”, îi răspune Kim, chiar înainte de a deveni foarte violentă.

Totuși, nu trebuie să ne facem griji. În decembrie, Kim i-a dezvăluit lui Ellen DeGeneres că ea și sora ei au vizitat împreună Japonia și acolo au lucrat la relația lor.

“La începutul sezonului 18 situația este groaznică, însă, pe parcurs, totul se va transforma în bine. Eu și ea am vorbit despre toate problemele și am ajuns în sfârșit la o înțelegere.”, a spus aceasta.

Chiar și în sezonul 17, familia Kardashian a avut câteva probleme, ținând cont că Kourtney își dorea să se retragă din show. “Job-ul nostru este să fim sincere cu oamenii, iar în ultimii ani, Kourney nu a fost deschisă cu privire la viața ei personală. Dacă nu ne împărtășim viețile, atunci despre ce este emisiunea?”, spunea pe atunci Kim.

Totuși, în noiembrie, Kourtney a confirmat că nu o să se retragă complet din show, însă le va dedica toată energia ei copiilor de acum încolo.