Fashion

Kourtney Kardashian a renunțat la show-ul Keeping Up With The Kardashians

iulia.statie
March 30, 2020 17:32 PM

Kourtney Kardashian se poate să fi renunțat la KUWTK pentru totdeauna. În noiembrie anul trecut, vedeta anunța că va apărea mai puțin în show pentru a se axa pe creșterea copiilor săi. Deși a fost o decizie admirabilă, se pare că tensiunea a crescut între ea și celelalte surori.

Pe aceeasi temaDe ce Kourtney Kardashian refuză să își mai expună relațiile romantice la televizor

Kourtney Kardashian a renunțat la show-ul Keeping Up With The Kardashians

În premiera sezonului 18, Kim a explicat de ce este supărată cu privire la etica surorii sale atunci când vine vorba de filmările pentru show, totul escaladând rapid într-o confruntare fizică de o amploare uriașă.

Se pare că nu doar Kim este supărată atunci când vine vorba de lipsa de entuziasm a surorii sale. „Kourtney trebuie să renunțe la filmări! M-am săturat să aud că nu vrea să filmeze.”, a scris un fan pe Twitter.

„Am făcut-o. Pa.”, a răspuns vedeta imediat.

Deși cei de la E! nu au confirmat încă această decizie, Kourtney a continuat să povestească în mediul online că ea și surorile sale nu se înțeleg foarte bine în aceste momente. „A fost greu să urmăresc primele două episoade, în aceste momente grele creștem. În sfârșit am avut curajul de a schimba ceea ce nu mă mai făcea fericită. Alegeți fericirea!”, a scris ea pe Instagram.