News

Kourtney Kardashian a spus că la filmările Keeping Up With the Kardashians este un ‚mediu toxic’

iulia.statie
July 8, 2020 12:02 PM

Fanii faimoasei familii cunosc deja dramele din show-ul Keeping Up With the Kardashians, dar Kourtney Kardashian a decis să vorbească deschis cu publicația Vogue Arabia și să dezvăluie ce se întâmplă în serial și care este motivul pentru care a ales să nu mai ia parte la filmări după 20 de sezoane.

Pe aceeasi temaCum a fost la aniversarea lui Kourtney Karsdashian! Tortul a atras toate privirile

Kourtney Kardashian și Kim Kardashian, implicate într-o ceartă violentă

În aprilie, fanii au urmărit o altercație între Kourtney și Kim Kardashian, dar și excursia de familie din Armenia. Combinația dintre o ceartă și a nu avea libertatea de a se bucura de o călătorie a făcut-o pe Kourtney să le spună fanilor că vrea să se retragă din show și să „decidă ea unde ar trebui să o urmărească camerele”.

Deși fanii nu au apucat să înțeleagă sentimentele lui Kourtney, aceasta a povestit pentru publicația menționată mai sus că mediul de la filmări era unul ‚toxic’.

„Am filmat pentru show non-stop pentru 13 ani, 19 sezoane și alte 6 derivate. Mă simțeam neîmplinită și mediul a devenit toxic pentru mine pentru că îmi ocupa mult prea mult din viață.”, a povestit ea.

Kourtney Kardashian, fericită că a renunțat la show

„Viața privată este ceva ce am învățat să apreciez și este greu să ai anumite momente pentru tine atunci când faci parte din un reality show. Oamenii cred că eu nu îmi doresc să lucrez, ceea ce este o gândire greșită.”, a continuat aceasta.

Fanii poate credeau înainte că aceasta era extrem de nefericită. Nu doar că apărea din ce în ce mai rar în show, dar surorile ei, chiar și Khloe, au povestit că ele trebuiau să muncească mai mult pentru că Kourtney nu venea cu idei noi pentru show. După ce a decis să plece, vedeta a povestit că se axează pe ce o face fericită, un lucru pe care nu putea să îl facă în timp ce lucra la KUWTK.

„Îmi urmăresc fericirea și mă axez pe ce mă face fericită.”, a spus ea.

 

View this post on Instagram

 

It is an honor @voguearabia to be on your July/August cover! This issue is dedicated to the power of following your instincts and what makes you happy, which is why I wrote the cover lines myself, the power of reclaiming yourself. Editor-in-Chief: @mrarnaut Photography: @arvedphoto Style: @grahamcruz.studio Makeup: @miyakemakeup Hair: @andrewfitzsimons Digital Art: @suzanne_tak Words: @alexandravenison

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on