News

Kourtney Kardashian este pregătită de căsnicie

iulia.statie
March 24, 2020 17:52 PM

Kourtney Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a fost extrem de discretă cu privire la viața sa personală în ultimele luni, însă de data aceasta a recunoscut în sfârșit dacă va mai ajunge la altar într-un interviu cu Jason Kennedy pentru ‚In the Room’.

Pe aceeasi temaFamilia Kardashian se mărește? Ce a dezvăluit Kris Jenner

„Dacă m-aș afla într-o situație potrivită, cred că mi-aș dori să mă căsătoresc. Totuși, nu simt că îmi lipsește.”, a zis vedeta.

Noua sa viziune este diferită față de ce credea în trecut. Până la urmă, ea a format un cuplu cu Scott Disick timp de 10 ani și niciodată nu a vrut să se mărite cu acesta!

Kourtney Kardashian este pregătită de căsnicie

În 2011, ea i-a refuzat cererea în căsătorie, iar în 2012, aceasta a recunoscut că are probleme privind angajamentele, de aceea nu vrea să se căsătorească. Kourtney a mai spus în trecut că divorțul părinților săi a afectat-o.

Evident, dacă stăm să ne gândim, decizia de a nu se căsători cu Scott probabil a fost bună, fiindcă aceștia nu mai sunt împreună iar vedeta poate a simțit la momentul acela că el nu este alesul său. Relația lor a fost plină de încercări, cei doi despărțindu-se în 2015, după ce Kourt l-a prins că o înșela.

În 2017, Kourtney a început o relație cu Younes Bendjima, iar ei au fost împreună pentru un an înainte de a decide să se separe în august 2018. Ei s-au împăcat în 2019, însă încă de la petrecerea de Crăciun dată de familia Kardashian, aceștia nu au mai fost văzuți împreună.

Indiferent dacă se căsătorește sau nu, vedeta este axată pe creșterea celor trei copii pe care îi are cu Scott, Mason, 10 ani, Penelope, 7 ani și Reign, 5 ani. Părinții lor nu se înțeleg extrem de bine după despărțire, însă se descurcă prin a-i crește împreună pe micuți.