News

Kourtney Kardashian, implicată în despărțirea lui Scott Disick de Sofia Richie

iulia.statie
May 28, 2020 12:17 PM

Scott Disick și Sofia Richie au decis să se despartă după trei ani de relație.

Pe aceeasi temaDe ce Kourtney Kardashian refuză să își mai expună relațiile romantice la televizor

Kourtney Kardashian, geloasă pe noua iubită a fostului partener?

Săptămâna trecută, s-a aflat că aceștia au decis să ia o pauză pentru ca Disick să își ducă la capăt tratamentul ce îi va vindeca de problemele emoționale din trecut, pe care le are din cauza morții părinților săi dar și din cauza relației on-off cu Kourtney Kardashian. În timp ce sursele au declarat pentru Us Weekly că Sofia așteaptă până ce Scott își va reveni, noi zvonuri au apărut, potrivit cărora în despărțire s-a implicat și o a treia persoană, anume Kardashian.

Pe lângă speculațiile că Richie deja are pe altcineva, Page Six dezvăluie că fosta relație dintre Scott și Kourtney a fost unul dintre motivele decisive ce a dus la decizia de a se despărți.

„Kourtney a făcut ca totul să fie greu pentru Sofia, iar ea a tolerat acest tratament pentru mult prea mult timp. Disick s-a întors la vechile obiceiuri, iar lui Richie i-a ajuns.”, a zis o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Despărțirea vine o dată cu decizia ca Disick să își petreacă ziua de naștere alături de Kardashian și cei trei copii ai lor în Utah, de-a lungul weekendului.

Mai mult, o altă sursă a declarat pentru E!News că Richia și Disick încă își mai vorbesc și nu a existat vreo ceartă sau ceva rău ce se putea întâmpla între ei. Vedeta vrea să își urmeze propriul drum, în timp ce Scott are grijă de sănătatea sa. Nu doar atât, ci aceștia cred că se vor împăca mai repede decât ne-am aștepta.

„Sofia crede că Scott are multe pe cap și consideră că este mai bine ca ei să stea departe unul de celălalt pentru ca acesta să se axeze pe propria dezvoltare. Ea doar are grijă de el, iar decizia a fost mai mult a sa pentru a se despărți. Sofia a petrecut mult timp cu familia și și-a luat majoritatea lucrurilor din casa lui Scott.”, a spus sursa.

Disick, Richie și Kardashian nu au comentat speculațiile.