Vedete

Kourtney Kardashian, nuntă de lux în Italia! Bruneta a purtat o rochie de mireasă controversată

maria.apostol
May 23, 2022 15:25 PM

Toată familia Kardashian a fost prezentă la eveniment, organizat în orășelul italian Portofino. Kourtney s-a căsătorit cu bateristul Travis Barker, din grupul Blink 182.

Localitatea de pe malul Mediteranei este frecventată de multe vedete, iar localnicii sunt greu de impresionat. Dar surorile Kardashian şi rudele lor i-au uimit totuşi cu toaletele spectaculoase. În vreme ce Travis Barker – prin mulţimea tatuajelor.

Evenimentul s-a desfășurat pe mai multe zile, iar recepția a avut loc la Castello Brown. O clădire medievală construită în secolul al 16-lea.Totul s-a terminat cu o petrecere pe un iaht de unde nu au lipsit Kris Jenner, Kylie, Khloe, Kendall și Kim.

Kourtney a schimbat două rochii mini care au atras numeroase reacții negative. În weekendul dinaintea ceremoniei religioase, vedeta TV a purtat o rochie mini neagră, cu o icoană a Sfintei Maria în centrul acesteia. Outfit-ul a fost accesorizat cu un voal negru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash) 

Cei doi s-au mai căsătorit de două ori, mai întâi „de probă”, la Las Vegas, fără acte oficiale. Iar acum o săptămână în California. Kourtney Kardashian nu a mai fost căsătorită, dar are trei copii al căror tată nu se numără printre invitaţii de la nuntă.

Kourtney și Travis ”sunt îndrăgostiți până peste cap”

Kourtney Kardashian și Travis Baker se cunosc de un deceniu și au fost buni prieteni. La finalul lui 2020 au început să iasă împreună. Cei doi au recunoscut public relația la începutul lui 2021, iar de atunci nu ezită să se afișeze în cele mai romantice ipostaze pe rețelele sociale.

Sunt îndrăgostiți până peste cap și nu au mai experimentat o astfel de iubire. Kourtney este cea mai fericită. Travis o adoră și o tratează atât de bine!

E foarte diferit de restul relațiilor de până acum și totul e bine”, a mai spus cineva din anturajul cuplului pentru sursa citată anterior.

O altă sursă a mai spus că între cei doi s-a format instant o conexiune. De altfel, toți cei din familia lui Kourtney îl adoră pe logodnicul ei. Toboșarul de la Blink-182 va fi primul soț al vedetei de televiziune, în timp ce el s-ar afla la al treilea mariaj.