News

Kourtney Kardashian și Younes Bendjima s-au împăcat

iulia.statie
December 30, 2019 14:25 PM

Kourtney Kardashian și modelul algerian Younes Bendjima s-au împăcat. Cei doi, ce au format un cuplu pentru prima oară în 2017 dar s-au despărțit în 2018, au apărut împreună într-o fotografie postată pe pagina de socializare a divei.

Pe aceeasi temaCare sunt vedetele cu cei mai mulți followeri fake pe Instagram

Kourney a găzduit petrecerea anuală de Crăciun a familiei în acest an, iar pentru fanii a ales să posteze câteva fotografii extrem de interesante, ce arată cât de bine s-au distrat toți la eveniment.

„Una dintre nopțile mele preferate din an. De când m-am născut aceasta este tradiția noastră”, a scris Kardashian.

Kourtney Kardashian și Younes Bendjima s-au împăcat

Dacă vă uitați cu atenție la toate pozele, la un moment dat Bendjima apare alături de Kourtney, tinându-și mâna pe mijlocul ei, amândoi părând extrem de serioși.

 

View this post on Instagram

 

One of my favorite nights of the year ✨ since I was born, our tradition

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

O sursă le-a confirmat celor de la People că ei sunt din nou împreună, deși nimeni nu se aștepta: „Ei se distrează împreună, iar copiii ei îl plac foarte tare. Acesta pare foarte atașat de Kourtney. Ea se bucură că s-au împăcat. Nu voia să ascundă relația, a fost decizia ei să o facă publică din nou.”

Cei doi s-au întâlnit în 2016 la Paris Fashion Week. În seara în care Kim Kardashian a fost jefuită, Younes era alături de sora ei mai mare. Mai mult, el a fost prezent și la petrecerea anuală de Crăciun din 2017, unde Scott Disick, fostul partener și tatăl copiilor vedetei, a participat.

Cu această nouă poză de la eveniment, se pare că Bendjima este oficial un membru acceptat de familia Kardashian, potrivit Harper’s Bazaar.