News

Kris Humphries, dezvăluiri șocante despre mariajul cu Kim Kardashian

iulia.statie
June 4, 2020 15:32 PM

Mariajul de 72 de zile dintre Kris Humphries și Kim Kardashian a fost descris drept ‚brutal’ și ‚rușinos’ de către fostul star NBA.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Kris Humphries a descris mariajul cu Kim Kardashian ca fiind brutal și rușinos

Baschetbalistul în vârstă de 35 de ani a discutat deschis cu The Player’s Tribune despre retragerea sa din lumea sportivă, dar a explicat și gândurile pe care le are asupra timpului petrecut cu familia Kardashian. Acesta a divorțat de starul Keeping Up With The Kardashians după doar 72 de zile de mariaj. Deși mulți au spus că această căsnicie a fost una falsă, Kris a dezvăluit că a fost una ‚100% reală’, însă, a admis că mariajul a fost unul brutal și rușinos, ținând cont de cât de repede s-au despărțit după ce și-au spus jurămintele.

Kris și Kim au avut o relație complicată, logodindu-se după 7 luni după ce au decis să formeze un cuplu, apoi având parte de o nuntă tipică familiei Kardashian. Acesta a descoperit rapid că lumea îl asocia cu show-ul pentru care Kim a devenit cunoscută, explicând că aceasta i-a stricat ‚toate șansele de a fi recunoscut ca un jucător de baschet’.

„Trebuia să îmi dau seama în ce mă băgam. Am fost extrem de naiv cu privire la cum s-a schimbat viața mea. Ce mă deranjează este că lumea spune că mariajul meu a fost fals. Relația noastră a fost 100% reală. Când ne-am dat seama că nu va merge, ce pot să spun? A fost dureros.”, a zis el.

Divorțul, dar și faptul că relația sa a fost una publică și extrem de mediatizată, i-au afectat sănătatea mintală, după cum a explicat vedeta.

„Niciodată nu este ușor să treci peste rușinea pe care o aduce un lucru de genul, cu prietenii, cu familia. Însă, când relația este publică, pentru toată lumea, atunci totul se duce la un alt nivel. A fost brutal.”, a zis el.

Deși cei doi au dorit să se separe în decembrie 2011, a durat trei ani până când divorțul a fost finalizat. Ei erau oficiali singuri în iunie 2013.