News

Kris Jenner, primele dezvăluiri despre divorțul dintre Kanye West și Kim Kardashian

iulia.statie
March 19, 2021 11:18 AM

Kris Jenner este gata să vorbească despre divorțul dintre fiica ei, Kim Kardashian și partenerul ei, Kanye West. Atât ea, cât și Caitlyn Jenner au discutat despre despărțirea dintre cei doi, deși vedeta de televiziune nu a oferit până acum vreo declarație oficială.

Pe aceeasi temaCe mesaje șocante a transmis Kanye West despre Kim Kardashian și Kris Jenner

Ce a spus Kris Kenner despre Kim Kardashian și Kanye West

„Ei bine, cred că va fi foarte greu…sunt mulți copii, iar Kim și Kanye…”, a spus Kris într-un episod ‚The Kyle and Jackie O Show’ din Australia. Aceasta a participat la emisiunea radio la aproximativ o lună după ce Kim Kardashian a depus actele de divorț.

„Partea bună în familia noastră este că suntem acolo pentru fiecare, ne sprijiim și ne iubim foarte, foarte mult. Deci tot ce îmi doresc pentru acești copii este să fie fericiți. Și tot ce îmi doresc pentru micuții lor este să fie fericiți, acesta este obiectivul.”, a continuat aceasta.

De asemenea, Kris Jenner a spus că s-ar putea să aflăm câteva detalii despre relația dintre Kim Kardashian și Kanye West din ultimul sezon al show-ului familiei, ‚Keeping Up With The Kardashians’. Deși aceasta a sugerat că mai există câteva lucruri de pus la punct pentru filmări, și-a dorit ca în familia ei să fie păstrată discreția.

„Dar cred că este doar o perioadă în care discreția contează, Kim a vrut să se ocupe de asta cu propria familie, luându-și timp, așa că, atunci când își va dori, sunt sigură că va spune ce trebuie să spună.”, a continuat Kris Jenner. Ea nu este singura ce a vorbit despre acest divorț extrem de mediatizat.

Ce se întâmplă între cei doi

Și Caitlyn Jenner a avut o apariție în care a vorbit de fiica ei vitregă. „La un moment dat, va face o declarație, dar este declarația ei, nu a mea. O iubesc până la moarte. I-am trimis câteva mesaje în această dimineață, îi doresc doar binele.”, a spus aceasta.

„O iubesc pe Kimberly. Sincer. Îl iubesc pe Kanye. Am avut o relație foarte bună cu Kanye. Nu le doresc doar binele. Dar, în ceea ce privește a discuta despre acest aspect, aceasta este povestea lor de spus, nu a mea. Cred că s-ar putea să vedem câteva lucruri în sezonul final.”, a continuat ea într-un alt interviu.