Beauty

Kris Jenner va lansa propria colecție de makeup

ruxandra.patru
May 10, 2018 11:47 AM

Sursa foto Hepta

Pe aceeasi temaKris Jenner va lansa propria colecție de makeup

Mama celor mai celebre surori, Jenner/ Kardashian, se pregătește intens pentru lansarea unei colecții de produse de machiaj, de Ziua Mamei.

Fanele cosmeticelor Kylie Cosmetics vor aprecia, cu siguranță, preluarea temporară a companiei de către mama vedetei, proaspăt devenită mămică la rândul ei. Nu este nevoie să fii o telespectatoare fidelă a reality show-ului Keeping Up With the Kardashians pentru a aprecia calitatea și strălucirea acestor produse.

E adevărat, dacă deja o apreciezi pe mama Jenner pentru umorul de care dă dovadă în fiecare episod, ai putea să le cumperi chiar și cu ochii închiși. Pe de altă parte, colecția care urmează să fie lansată pe 13 mai, după sărbătoarea națională în Statele Unite de omagiere a mamelor s-a lăsat destul așteptată, pentru că fanii celor două au anticipat de mult această mișcare.

Colecția Momager de la Kylie Cosmetics va convinge, înainte de toate, prin ambalaj. Aceasta va include 8 rujuri lichide miniaturale mate, o paletă de farduri de pleoape, una de iluminatoare, un ruj și un one-liner.

Colecția duo mamă-fiică va fi lansată peste 3 zile, iar Kris a postat deja pe profilul propriu de Instagram câteva clipuri și fotografii menite să promoveze noile produse de makeup.