News

Kristen Bell va face parte din continuarea serialului Gossip Girl

iulia.statie
November 10, 2019 17:06 PM

Așteptarea continuă pentru revenirea serialului iubit Gossip Girl, dar poți totuși să îți comanzi de acum bentițele de păr sau blugii pe care personajele tale favorite le purtau. Deși continuarea va avea parte de cu totul alți actori, Kristen Bell se va întoarce ca și narator.

Pe aceeasi temaTot ce trebuie să știi despre continuarea serialului Gossip Girl

„Kristen Bell a fost mereu și va fi vocea Gossip Girl”, au spus producătorii.

Suntem perfect de acord. Ținând cont de faptul că cele 10 episoade vor avea în centru o nouă generație de adolescenți privilegiați, ce trăiesc într-o eră socială cu totul diferită, afectată de social media, Bell va menține spiritele lui Chuck, Serena, Blair și Dan vii în serial.

Data aleasă din 2020 pentru premieră nu este clară încă, mai ales că acum HBO își va lansa mai întâi o platformă. HBO Max, iar acest lucru se întâmplă în mai.

Kristen Bell va face parte din continuarea serialului Gossip Girl

Veștile vin imediat după sfârșitul unui an foarte ocupat pentru Bell, ce a terminat ultimul sezon din ‚The Good Place’ și vocea sa a fost folosită pentru Frozen 2. Ne bucurăm că și-a făcut timp pentru Gossip Girl!

Staruri cum ar fi Blake Lively sau Ed Westwick au dezvăluit ce sentimente au asupra continuării serialului.

„De ce nu aș vrea? Ne-am simțit foarte bine atunci când am filmat pentru acest serial, am locuit și am lucrat în New York“, a dezvăluit Blake Lively, ce totuși părea încântată să reintre în pielea Serenei van der Woodsen acum ceva vreme.

Totuși, deși producătorii au spus că vor aduce o generație nouă de adolescenți, nu vor exclude total vechile personaje.

Ed Westwick nu este așa încântat ca Blake atunci când vine vorba de reîntoarcerea lui Chuck Bass.

„Eu simt că abia am terminat filmările și am făcut tot ce se putea cu personajul meu”, a declarat actorul în urmă cu ceva vreme.

Dacă el s-a răzgândit vom afla doar la premiera serialului, pe care cred că toți îl așteptăm nerăbdători!

Sursă: Papermag