News

Kristen Stewart a vorbit deschis despre relațiile ei din trecut

iulia.statie
November 6, 2019 13:41 PM

Kristen Stewart a vorbit deschis cu Howard Stern despre fosta ei relație cu Robert Pattinson și despre scandalul prin care a trecut atunci când a fost surprinsă sărutându-l pe Rupert Sanders.

Pe aceeasi temaKristen Stewart a rămas în picioarele goale pe covorul roșu de la Cannes

Kristen a dezvăluit foarte multe despre trecutul ei în emisiunea The Howard Stern, unde a fost întrebată de fosta relație cu Robert. Aceasta a răspuns sincer la toate întrebările, însă a admis că s-a simțit inconfortabil.

Ba chiar, ea a zis că nu a avut voie să zică adevărul despre ce s-a întâmplat între ea și Pattinson, căci nu dorea să pară că dorește atenția cu orice preț.

„Am fost împreună mulți ani, el a fost prima mea dragoste. Este cel mai bun.”, a recunoscut actrița.

Întrebată dacă a fost împreună cu actorul pentru publicitate, ea s-a simțit indignată.

Kristen Stewart a vorbit deschis despre relațiile ei din trecut

„Chiar crezi că după atâția ani, așa îmi trăiesc viața?”, a spus ea.

„Nu știu. Nu sunt super tradiționalistă, însă credeam că fiecare relație pe care am avut-o va fi și ultima.”, a dezvăluit actrița, întrebată dacă s-ar fi căsătorit cu Robert Pattinson.

Ea a discutat și despre scandalul în care a fost implicată în 2002, când a fost surprinsă sărutându-se cu Sanders. După ce fotografiile au fost publicate, Stewart și Pattinson s-au despărțit, iar Rupert Sanders și soția sa, Liberty Ross au divorțat.

„Pe atunci erau alte timpuri. Scandalul ce a urmat a fost absurd.”, a zis ea.

Subiectul de atunci a devenit unul de proporții enorme, căci ura primită de la fani a luat-o cu asalt pe Stewart.

Ba chiar, actrița nu a mai primit un rol în filmul din 2016, Snow White, The Huntsman: Winter’s War din cauza scandalului.

„Nu am apărut în film deoarece am trecut printr-un scandal așa mult mediatizat. Le era frică să dezgroape iarăși ce se întâmplase.”, a zis ea.

Kristen a adăugat că niciodată lucurile dintre ea și Sanders nu au însemnat mai mult. Aceasta a spus că niciodată nu a dezvăluit adevărul până acum pentru că și-a dat seama că nimeni nu ar crede orice ar spune după ce fotografiile au fost publicate.

Sursă: W Magazine