Beauty

Kristen Stewart este regina machiajului în culori puternice

andreea voicu
May 31, 2019 12:24 PM

V-am prezentat deja ţinutele pe care celebrităţile le-au purtat pe covorul roşu la Met Gala şi Festivalul de Fim de la  Cannes 2019. Ambele evenimente sunt un nou prilej pentru vedete să îşi afişeze cele mai spectaculoase outfit-uri, coafuri şi machiaje, iar Kristen Stewart nu a dezamăgit niciodată la capitolul beauty.

Pe aceeasi temaVictoria Beckham anunță lansarea propriului brand de beauty

Kristen Stewart este regina machiajului în culori puternice

Actriţa este binecunoscută pentru machiajele sale în culori puternice. Deşi vedeta optează cel mai mult pentru machiaje naturale, ceea ce defineşte makeup-ul său sunt culorile pe care le poartă pe pleoape.

Săptămâna trecută, Kristen Stewart a fost prezentă pe covorul roşu al show-ului Métiers d’Art Chanel din Seul, Coreea de Sud. Dar nu vestimentaţia a fost cea care a ieşit în evidenţă. Sprâncenele decolorate şi eyeliner-ul verde neon au făcut-o pe Kristen să arate superb. 

 

View this post on Instagram

 

Day look from the Chanel show in Seoul, Korea. #kristenstewart

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) on

Machiajul ales de actriță pentru această ceremonie a fost unul care o caracterizează. Vedeta a purtat un machiaj foarte actual și îndrăzneț, realizat de make-up artistul ei, Beau Nelson. Combinația de negru şi verde s-a potrivit perfect cu ochii ei verzi. La acest machiaj, Kirsten a adăugat și o pereche de gene false şi un ruj nude, care să îi evidenţieze trăsăturile.

Pe covorul roşu de la Met Gala 2019, celebra actriţă a optat pentru sprâncene de culoare portocalie, combinate cu alb şi dungi galbene.

Este singura celebritate de pe covorul roşu care a îndrăznit să poarte un asemenea look excentric, iar noi spunem că îi vine de minune. Ce părere aveţi?

Sursa: wmagazine.com