Beauty

Kristen Stewart, schimbare de look în carantină! Cum arată actrița cu părul portocaliu

iulia.statie
April 28, 2020 13:33 PM

Kristen Stewart a decis să își schimbe total look-ul în carantină cu ajutorul prietenului ei vechi, CJ Romeo.

Pe aceeasi temaKristen Stewart vrea să se logodească! Vedeta se pregătește să își ceară iubita în căsătorie

Kristen Stewart a decis să își vopească părul în carantină

Vedeta, în vârstă de 30 de ani, are deja de 4 săptămâni acest nou look, însă fanii au putut să o vadă cu părul portocaliu într-o postare a lui CJ de pe Instagram. Acesta, ce lucrează ca hair stylist, a dezvăluit cum a creat noua culoare.

„Care este aroma săptămânii? A noastră se numește Cosmic Rust (cel puțin așa o numesc eu). Am folosit nuanța Bright Cooper și am adăugat câteva picături de Autumn Red. Mai mult, am folosit și un tratament numit Cashmere Fusion pentru a le oferi fetelor mele puțină hidratare și dragoste! Am lăsat această combinație să își facă treaba pentru 30 de minute, oferindu-i lui Kristen un look 2 în 1 *culoare și tratament* cu numele de Cosmic Rust!”, a scris acesta.

Bineînțeles, Kristen, ce adoră culorile vii și schimbările radicale a răspuns pozitiv provocării de a avea un look total neobișnuit, realizat în carantină.

Nu este prima vedetă ce a luat decizia să își schimbe total look-ul în carantină. Și Kylie Jenner, regina coafurilor inedite a decis să se vopsească în timp ce stă izolată alături de familia ei.