News

Kristen Stewart și Dylan Meyer și-au oficializat relația

iulia.statie
April 12, 2020 11:57 AM

În vară, lucrurile pentru Kristen Stewart se linișteau, căci relația ei plină de urcușuri și coborâșuri cu Stella Maxwell s-a sfârșit pentru totdeauna. După această relație, se zvonea că actrița se vede cu Dylan Meyer și din fericire, ele au făcut totul oficial online.

Pe aceeasi temaLa mulți ani, Kristen Stewart! Cele mai spectaculoase apariții ale actriței

Kristen Stewart și Dylan Meyer și-au oficializat relația

„Este ziua persoanei mele favorite din lume și vreau să le doresc tuturor să se simtă cum mă simt eu față de ea.”, a scris Meye pe Instagram.

Stewart a împlinit 30 de ani și iubita sa a vrut să o sărbătorească, dar și să confirme zvonurile. „Avem un drum scurt pe lume, așa că trebuie să petrecem timp cu o persoană ce ne inspiră de a deveni cea mai bună versiune a noastră.”, a continuat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

It’s my absolute favorite persons birthday and I’m wishing everyone the volume of beautiful feeling I feel toward her. It’s a short ride on this earth, spend your time with someone that inspires you to be the best version of yourself and lights your shit on fire.

A post shared by Dylan Meyer (@spillzdylz) on

Deși relațiile ei cu Robert Pattinson și Maxwell au fost mai mereu în atenția presei, de data aceasta actrița a ținut să fie discretă.

„Kristen petrece timp cu Dylan și este foarte fericită. Ea se vedea cu Stella, însă acum este cu Dylan. Kristen adoră să fie cu ea, totul se mișcă foarte repede și sunt non stop împreună.”, a povestit o sursă pentru E!News.

Totuși, vedeta are un motiv bun pentru a sta departe de camere de data aceasta. Ei nu i-a plăcut atenția pe care a primit-o de-a lungul relației cu Pattinson. „Am iubit pe toată lumea cu care am fost. Credeați că mă prefac? Niciodată nu am fost confuză sau nu m-am străduit. Doar că nu îmi place să se amuze lumea pe seama asta.”, povestea Kristen pentru Harper’s Bazaar.