Fashion

Kristina Dragomir, declarații exclusive la petrecerea Harpers Bazaar Garden Party

nicoleta.ispasescu
May 24, 2019 18:00 PM

Kristina Dragomir este artistul și designerul român care creează pălării inedite și roiale, am putea spune.

Pe aceeasi temaCe ținute au purtat vedetele la petrecerea Harper's Bazaar

Nu merge prea des la evenimente, asta pentru că majoritatea timpului și-l petrece în atelierul de creație.

Ieri seară, însă, am întâlnit-o pe Kristina la petrecerea anuală Harpers Bazaar Garden Party și am remarcat-o ca fiind una dintre cele mai bune apariții de la eveniment.

Designerul a avut o ținută completă, căreia nu îi lipsea nimic.

„Este un amestec, un mix and match. Am un șorțuleț de la Mahlia Kent, foarte interesant, am o bluză de la Gucci, foarte paietată și încărcată, am niște pantofi de la Max Mara și o poeșetuță de la Irregular Choice. Accesoriile sunt creație proprie”.

Kristina Dragomir are o carieră vastă în domeniul modei, fiind primul designer român care a readus în atenția oamenilor pălăriile, ca accesoriu cool. Creațiile ei au fost imediate apreciate de către fashionistele din România și de cele din întreaga lume.

„Am început acum 14 ani această aventură frumoasă și mi-a plăcut foarte tare zona de accesorii. Mi s-a părut o zonă mult mai interesantă, și după doi ani de zile, după ce am creat tot felul de accesorii extrem de interesante, practice și fanteziste, am completat cu pălării și cu accesorii capilare și de atunci am deschis această mostră extraordinară a pălăriei și a meștesugului”.

Kristina Dragomir este un designer recunoscut internațional, însă nu s-a gândit niciodată să părăsească România de tot.

Este de părere ca țara noastră trebuie pusă pe harta internațională a modei, prin intermediul designerilor valoroși, care trebuie să ducă mai departe creațiile lor.

Întrebată pe cine consideră fashion icon, Kristina ne-a mărturisit: „De afară este Bea Åkerlund, stilista vedetelor cu care colaborez de foarte mulți ani, iar în România îmi place foarte mult Alina Borțun, este extraordinar de creativă și vine de fiecare dată cu tot felul de ținute deosebite”. 

Despre părerea Kristinei Dragomir în ceea ce privește moda din România și cum a reușit să colaboreze cu vedete precum Lady Gaga sau Katy Perry, puteți vedea în videoclipul de mai jos.