Vedete

Kylie Jenner a dezvăluit numele fiului ei. Vedeta a postat și primele poze cu fața băiețelului

Camelia
January 23, 2023 12:41 PM

Kylie Jenner a dezvăluit numele fiului ei. Kylie Jenner a făcut dezvăluirea pe care publicul o aștepta de aproape un an. Vedeta americană de televiziune a anunțat ce nume a ales pentru fiul ei, la 10 luni după ce a dezvăluit că s-a răzgândit în privința primelui nume ales, Wolf.

Kylie Jenner a păstrat misterul numelui fiului ei mult timp, dar a venit momentul să împărtășească alegerea ei și a rapperului Travis Scott în această privință. După ce a decis că Wolf, primul nume ales pentru băiețel, nu i se potrivește, mogulul din industria cosmetică a găsit un nume de care este pe deplin mulțumită.

Kylie Jenner a dezvăluit numele fiului ei

Astfel, micuțul ca va împlini un an în curând a trecut de la Wolf Webster la Aire Webster, potrivit anunțului făcut de mama lui pe Instagram, sâmbătă seara. Postarea celebrei brunete a inclus și primele fotografii în care băiețelul apare în întregime și i se vede pentru prima dată toată fața.

Într-una dintre poze, Kylie îl ține pe Aire în brațe, susținut pe șoldul ei, iar în celelalte sunt ipostaze cu micuțul pe o canapea sau pe scaunul special în care își ia masa.

Postarea a fost imediat apreciată și asaltată cu comentarii din partea celebrei familii a mămicii, dar și din partea multor vedete celebre. În doar câteva ore, peste 16 milioane de persoane au apreciat postarea mult așteptată.

A doua sarcină, mai grea decât prima

După nașterea fiului ei, Kylie a vorbit cu urmăritoriii ei de pe Instagram despre dificultățile prin care a trecut în perioada de după, recunoscând că nu i-a fost ușor, fiind o experiență mai dură decât cea pe care a avut-o după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Stormi.

În ceea ce privește motivul din spatele schimbării numelui băiețelului ei, vedeta a mărturisit că nu a simțit că este cel potrivit pentru el.

„Numele fiului nostru nu mai este Wolf. Nu simțim că ar fi el cu adevărat. Am vrut să vă împărtășesc pentru că tot văd Wolf peste tot.”, spunea Kylie pe 21 martie 2022.

Milionara și partenerul ei au devenit părinții lui Aire în data de 2 februarie. Pe certificatul de naștere inițial aparea și un al doilea prenume, Jacques, care este numele real al rapperului.