General

Kylie Jenner a șters toate pozele cu fiica ei, Stormi! Ce a determinat-o să ia această decizie?

nicoleta.ispasescu
June 13, 2018 13:24 PM

În momentul în care Kylie Jenner a șters toate pozele cu fiica ei, Stormi Webster, de pe Instagram, la începutul acestei săptămâni, părea că a făcut-o pur și simplu pentru a proteja confidențialitatea celor 4 luni. La urma urmei, toată lumea știe că din când în când Kylie se mai retrage din lumina reflectoarelor – să ne amintim perioada în care a fost însărcinată cu Stormi.

Pe aceeasi temaCorina Caragea s-a măritat în secret! Primele imagini de la nunta știristei

Luni seară, o sursă anonimă, apropiată de Kylie, a declarat pentru publicația „The Sun” că starul emisiunii „Keeping Up With The Kardashians” a șters toate fotografiile cu fiica ei, după criticile îngrijorătoare și chiar mai mult de atât, amenințările referitoare la siguranța lui Stormi.

„A fost un număr foarte mare de persoane care au zis pe social media că Stormi este urâtă și au aruncat și alte insulte cu adevărat oribile. A fost destul de trist pentru Kylie, pentru că anumite comentarii erau amenințări directe, de răpire a micuței”, a declarat sursa.

„Unii oameni au comentat că este vina lui Kylie că a expus-o prea mult, postând poze cu ea pe social media. Haterii au fost întotdeauna acolo, dar au devenit și mai răi în ultimele săptămâni – au spus despre Kylie că este o mamă rea. Kylie este înspăimântată – ea a mărit echipa de securitate. Ea o ia mai rar pe Stormi în public, dar acum se asigură că are protecție tot timpul”.

Duminică seară, Kylie a postat un selfie pe Instagram, în care se vedea doar o parte din capul lui Stormi. La unul dintre comentariile primite – „și-a decupat poza să nu se vadă fetița”– Kylie a răspuns „Da, am tăiat poza. Nu mai postez poze cu fetița mea acum”, determinându-i pe fani să realizeze că ștersese de fapt toate pozele cu Stormi, pe care le postase până acum.

i spy with my little eye…

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie Jenner visa de mulți ani să se retragă și să aibă o viață privată

„Mi-ar plăcea să am o familie, să îmi construiesc o casă cu o fermă, în Malibu, să îmi iau copiii și să-mi arunc telefonul și chiar să-mi trăiesc viața. Să nu mai fac asta. Odată ce voi avea un copil, nu voi mai fi pe Instagram. Știu, probabil îmi voi șterge Instagramul și…nu știu, îmi voi trăi viața”, a declarat ea pentru Elle UK.