News

Kylie Jenner este oficial cea mai tânără miliardară din lista Forbes

nicoleta.ispasescu
March 6, 2019 00:10 AM

Inevitabilul s-a produs! La doar 21 de ani, Kyle Jenner devine cea mai tânără miliardară din toate timpurile de pe lista Forbes.

Potrivit Forbes, în ultimii trei ani, compania sa, Kylie Cosmetics, a avut stocuri exclusiv în magazinele online, dar și în câteva shop-uri pop-up.

Însă, după ce a semnat un contract exclusiv de distribuție cu retailer-ul Ulta, Kylie Cosmetics își vinde rujurile, în valoare de 29 de dolari, în cele peste 1000 de magazine Ulta.

În ultimele șase săptămâni, Kylie Cosmetics a avut încasări din vânzările Ulta de aproximativ 54,5 milioane, potrivit estimărilor făcute de către Oppenheimer. „ Am intrat în câteva magazine și am făcut aceleași lucruri pe care le fac mereu pe social media, iar asta a funcționat”, spune ea.

Kylie Jenner este oficial cea mai tânără miliardară din lista Forbes

Kylie Jenner tocmai a făcut istorie devenind cea mai tânără miliardara din lume. La numai 21 de ani, Kylie Jenner a reușit să strângă o avere de peste un miliard de dolari cu ajutorul cosmeticelor sale.

Ea a reușit să bată ultimul record, cel al lui Mark Zuckerberg, care în urmă cu 11 ani, primise titlul de cel mai bogat om la vârsta de 23 de ani.

Răspunsul lui Kylie a fost unul extrem de modest, la întrebarea referitoare la atingerea acestui record: „Nu mă așteptam la nimic. Nu am prevăzut viitorul, dar mă simt minunat”, spune Kylie, cel mai tânăr miliardar din lume.