News

Kylie Jenner, fotografii în ipostaze provocatoare

iulia.statie
March 15, 2020 10:00 AM

Kylie Jenner este o vedetă care nu se teme de a-și pune formele perfecte în valoare! Aceasta a postat recent câteva fotografii dintr-o destinație însorită, unde este alături de prietena sa.

Pe aceeasi temaAșa mamă, așa fiică! Kylie Jenner și Khloe Kardashian s-au asortat cu fiicele lor, de Crăciun

Nimeni nu se aștepta ca divele să pozeze în ținute așa de provocatoare. Deși Kylie ne-a obișnuit cu look-urile sale senzuale, de data aceasta vedeta a ales să șocheze din nou. Fiind una dintre cele mai bogate și iubite celebrități, Jenner știe cum să își țină fanii cât mai aproape.

Îmbrăcate în două rochii transparente, Kylie și Stassie au renunțat la inhibiții și s-au bucurat de ședința foto extravagantă. Acestea sunt extrem de atente la cum arată și mereu au grijă să își păstreze siluetele perfecte.

 

View this post on Instagram

 

she got a donk

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on Mar 4, 2020 at 10:41am PST

Bineînțeles, după aceste postări, complimentele de la fani i-au luat cu asalt contul de socializare. Nu este prima oară când aceasta își surprinde admiratorii prin fel de fel de poze, ultima oară demostrându-le acestora că s-a distrat extrem de mult în vacanța pe care și-a luat-o alături de sora ei, Kendall Jenner. Se vede cu ochiul liber că vedeta are mereu grijă la ce mănâncă și face mult sport, formele acesteia fiind perfect conturate.

Deși Kylie s-a despărțit în 2019 de Travis Scott, rapperul cu care are împreună o fiica, Stormi, ea a păstrat o relație cât mai bună cu fostul iubit. Cei doi se descurcă perfect în a o crește împreună pe micuța lor și nu ratează niciodată un eveniment important din viața ei!