Fashion

Kylie Jenner, îmbrăcată într-un brand românesc pentru colecția de Valentine’s Day KYLIE COSMETICS

nicoleta.ispasescu
February 1, 2019 12:33 PM

Tocmai ce a fost lansată colecția de Valentine’s Day KYLIE COSMETICS, iar Kylie Jenner a ales să poarte două piese aparținând brandului românesc MURMUR.

MURMUR este unul dintre cele mai puternice brand-uri vestimentare din România, cunoscut și peste hotare, iar vedete de renume precum Madonna, Britney Spears, Lady Gaga, surorile Hadid, au purtat de-a lungul timpului creațiile semnate MURMUR.

Prezent pe piața internatională pe platforme de shopping precum Luisaviaroma, Farfetch și multe altele, MURMUR este într-o continuă ascensiune.

Andreea Bădală a lansat MURMUR în 2011, ca un concept vestimentar unic care integrează elemente de lenjerie în piese pret-a-porter, într-un mod inovativ și concetrat pe senzualitatea siluetei feminine.

Kylie Jenner, îmbrăcată într-un brand românesc pentru colecția de Valentine’s Day KYLIE COSMETICS

Pentru campania de Valentine’s Day a liniei ei de cosmetice, Kylie Cosmetics, Kylie Jenner, clasificată de revista Forbes printre femeile miliardare ale Americii, a ales să poarte MURMUR.

Vedeta în vârstă de 21 de ani a pozat deasupra unor litere din sclipici, unde era scris numele ei, în timp ce era îmbrăcată într-un set roșu Murmur: body-ul Sculpt și fusta Stardust, care se asortau perfect cu pantofii din aceeași nuanță.

Sora cea mică a surorilor Kardashian-Jenner și-a vopsit și părul roșcat, iar machiajul a fost, de asemenea, realizat cu nuanțe de roșu.

Kylie, cunoscută deja pentru stilul ei sport, ne dovedește cu această ocazie că poate la fel de bine să fie și extrem de feminină.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Valentine’s rapid fire Q&A with boss babe @kyliejenner, on YouTube now! Click the link in our bio to watch the full vid ?

O postare distribuită de Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) pe