Beauty

Kylie Jenner lansează o colecție de cosmetice în colaborare cu Balmain

iulia.statie
September 26, 2019 11:37 AM

Pentru Paris Fashion Week, Kylie a dezvăluit o colaborare exclusivă cu puternicul brand Balmain. Colecția va fi disponibilă începând cu data de 27 septembrie.

Pe aceeasi temaCara Delevingne colaborează cu Balmain pentru o colecţie de genţi

Kylie Jenner lansează o colecție de cosmetice în colaborare cu Balmain

Brandul de cosmetice al lui Kylie Jenner, numit Kylie Cosmetics și-a unit forțele cu Balmain, casa de modă ce îl are pe Olivier Rousteing la cârmă pentru o colecție minunată de machiaje.

Marți, vedeta și-a anunțat fanii pe un site de socializare cu privire la această surpriză. „Paris este mereu o idee bună – surpriză! Colecția KYLIE X BALMAIN va fi disponibilă începând cu vineri, 27 septembrie.”, a scris aceasta.

 

 

View this post on Instagram

 

Paris is always a good idea ?? surprise.. KYLIE X BALMAIN @kyliecosmetics collection launching this Friday 9.27 on KylieCosmetics.com @olivier_rousteing @balmain #PFW #KYLIEXBALMAIN

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Iubită de milioane de fani, isteria se creează atunci când Kylie decide să aibă o nouă colecție pentru brandul său. După colaborarea cu Kim și Kourtney Kardashian, colecția ce va apărea grație colaborării cu Balmain promite să dea femeilor un aer puternic, sexy și sclipitor.

Prima imagine a campaniei o ilustrează pe Kylie și Olivier Rousteing, cel ce conduce casa de modă și este de asemenea unul dintre cei mai apropiați prieteni ai vedetei, purtând o rochie accesorizată cu multe paiete și machiată puternic, cu un ruj de o nuanță pământie și fard de ochi mov. Mâine, 27 septembrie, în ziua prezentării casei de modă Balmain produsele pot fi descoperite, asta sigur creând nebunie printre fanii celor două branduri.

Sursă: Vogue