Fashion

Kylie Jenner lansează o linie de haine și încălțăminte pentru bebeluși

nicoleta.ispasescu
May 16, 2019 13:33 PM

Se pare că mezina Kylie Jenner dorește să își extindă și mai mult imperiul.

După ce a atins statutul de cea mai tânără miliardară din toate timpurile de pe lista Forbes, datorită brandului ei de cosmetice, Kylie Cosmetics, tânăra de 21 de ani mai adaugă două mărci înregistrate, “Kylie Baby” și “Kylie Baby by Kylie Jenner”, potrivit Oficiului pentru Brevete și Mărci din SUA.

WWD relatează că mărcile comerciale au fost depuse pentru o gamă largă de produse, incluzând aici pantaloni, rochii, încălțăminte, pulovere și costume, special concepute pentru copii.

Anunțul vine la doar câteva zile după ce Kylie a anunțat o linie vegană de produse de îngrijire a pielii, numită Kylie Skin, care va fi lansată pe 22 Mai.

În videoclipul de prezentare a noii colecții Kylie Skin, vedeta dezvăluie setul cu cele șase produse, și anume: spumă de curățare, scrub de față cu nuci, loțiune tonică cu vanilie, cremă hidratantă, ser cu vitamina C și cremă de ochi – toate ambalate frumos în recipiente roz.

În story-urile de pe Instagram, Kylie a mai mărturisit că „totul este sub 30 de dolari” în prima ei colecție, și că întreg pachetul poate fi achiziționat la prețul de 125 de dolari.

„Am lucrat la asta parcă de-o viață și nu îmi vine să cred că fac în sfârșit anunțul! Realizarea liniei mele de machiaj m-a învățat atât de multe lucruri și sunt bucuroasă să pot aplica cunoștințele în noua mea afacere. Am pregătit pentru voi tot ce e mai bun!  Toate sunt cruelty-free, vegane, gluten-free, fără parabeni și fără sulfiți, potrivite pentru toate tipurile de piele”.

Kylie Jenner lansează o linie de haine și încălțăminte pentru bebeluși

Kylie Jenner a adus-o pe lume anul trecut pe Stormi, fiica ei și a lui Travis Scott.

Pe lângă linia de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care Kylie o va lansa, ea a depus o marcă comercială pentru a vinde și mobilier pentru copii, cum ar fi pătuțuri, bouncers, mese de schimbat, cădițe de baie etc.

Ea dorește, de asemenea, să se implice și în produsele de îngrijire a pielii bebelușilor: creme, loțiuni, așternuturi pentru bebeluși, pături, perne și multe alte lucruri de care mămicile și bebelușii lor au nevoie.

WWD Beauty Inc a raportat faptul că brandul lui Kylie Jenner a avut vânzări de 360 milioane de dolari pentru 2018, în creștere cu 9% față de anul precedent.