News

Kylie Jenner, martoră la tragedia din Texas! Mai mulți oameni au murit în timpul unui concert susținut de iubitul ei

maria.apostol
November 7, 2021 11:42 AM

Cel puțin opt persoane au fost ucise într-o busucladă produsă în timpul concertului susținut de rapperul Travis Scott, iubitul milionarei Kylie Jenner.

Poliția din Houston, Texas, a deschis o anchetă penală cu privire la decesele de la festivalul Astroworld din Houston, Texas. Cel puțin opt oameni au murit și zeci de oameni au fost răniți după ce mulțimea s-a călcat în picioare în seara de deschidere a evenimentului muzical, scrie BBC.

Victimele aveau vârste cuprinse între 14 și 27 de ani.

Poliția investighează, de asemenea, o reclamație că unui agent de securitate i s-ar fi făcut o injecție în gât în timp ce încerca să oprească un spectator.

Panica s-a declanșat după ce mulțimea a început să se împingă spre partea din față a scenei în timpul concertului susținut de rapperul Travis Scott, care a avut loc vineri seară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Travis Scott (@trvisxx) 

Oamenii au fost injectați cu droguri?

Șeful poliției municipale, Troy Finner, a declarat că Departamentul de Omucideri și Narcotice a deschis o anchetă penală, în urma unor rapoarte neconfirmate, conform cărora cineva din public „injecta alte persoane cu droguri”, potrivit Reuters.

În timpul concertului, oamenii au început să cadă inconștienți, unii aparent suferind un stop cardiac sau alte probleme medicale, au declarat oficialii reporterilor în afara locației unde avea loc evenimentul, la care participau 50.000 de persoane. Câteva minute mai târziu, haosul a fost declarat „un incident cu victime în masă”.