Beauty

Kylie Jenner, schimbare de look făcută acasă

iulia.statie
April 21, 2020 17:37 PM

Kylie Jenner nu este genul de persoană care se oprește la o singură coafură.

Pe aceeasi tema12 tipuri de manichiuri pe care toate vedetele le folosesc primăvara

Kylie Jenner și-a schimbat total coafura în carantină!

Luna aceasta, ea și-a dezvăluit părul natural, coafat într-un bob lung, pentru prima oară, după cum a notat aceasta pe Instagram. Dezvăluirea șocantă a fost făcută într-un live pe social media cu prietena ei Stassie Karanikolau. Se pare că vedeta se folosește de timpul petrecut în izolare pentru a-și păstra podoaba capilară sănătoasă.

Totuși, recent, aceasta le-a dezvăluit fanilor o altă transformare. Dacă nu cumva ea a apelat la o perucă, atunci Kylie a demonstrat că poate să se vopsească și acasă și știe foarte bine să facă acest lucru! Starul a pozat într-un overall gri închis, iar șuvițele sale blonde erau în prim plan.

„Vă transmit toată dragostea și toate rugăciunile mele, sper ca totul să se termine în curând.”, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

sending out my love and prayers. & hoping this will all be over soon 🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Jenner și-a vopsit în stil balayage câteva extensii acasă, iar părul în nuanțe de blond pare preferat de vedetă în ultima vreme. Deși ne-a obișnuit cu șuvițele sale brunete, ea demonstrează că în aceste vremuri putem experimenta cu diferite look-uri.

Mai mult, Kylie folosește timpul liber pentru a nu își mai încărca atât podoaba capilară, cât și tenul. Vedeta deține o companie faimoasă de cosmetice, așa că este evident că preferă să stea nemachiată în carantină, păstrându-și chipul sănătos până când vom reveni la normal.

Fotografiile recente de pe profilele social media ale acesteia dezvăluie că ea petrece timp cu micuța Stormi, mama ei, Kris și fostul iubit, Travis Scott. Este încă neclar dacă aceștia s-au împăcat sau nu, însă cu siguranță au decis să petreacă timp împreună în carantină pentru a o bucura pe micuța lor fiică.