News

Kylie Jenner și Travis Scott, împreună în carantină

iulia.statie
April 13, 2020 18:10 PM

Se pare că Kylie și Travis s-au împăcat, deși fiul lui Kourtney Kardashian, Mason Disick, a negat total zvonurile.

Pe aceeasi temaAm aflat care este dieta lui Kylie Jenner! Ce mănâncă vedeta într-o zi obișnuită

În câteva postări recente, Kylie a dezvăluit cum își petrece timpul cu familia în carantină. Ea este alături de mama ei, Kris, Travis Scott și micuța ei, Stormi, în Palm Springs. Între timp, restul familiei se află în Calabastas, unde Kim Kardashian încearcă să fugă de copiii săi ce nu o lasă nici măcar o secundă singură pentru a filma tutoriale de makeup rapide.

Kylie Jenner și Travis Scott, împreună în carantină

Într-o serie de postări de snapchat, Kylie își dezvăluie look-urile alese dar și alegerile culinare, aceasta alegând să mânânce pizza. „Este fierbinte?”, se aude Travis întrebând pe fundal.

 

View this post on Instagram

 

Looks like Kylie, Stormi and Travis are at the Palm Springs house with Kris to celebrate Easter🐰

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Faptul că sunt împreună în carantină înseamnă că aceștia s-au împăcat? Potrivit Entertainment Tonight, aceștia și-au reluat relația iar sursele susțin că sunt deja împreună din nou de o lună. „Deși lucrurile nu s-au liniștit pentru ei, aceștia pot acum să se descurce. La finalul zilei, ei sunt fericiți să aibă din nou familia reunită.”, a spus o sursă.

După ce micuțul Mason Disick a ales să își facă cont de Instagram, el a fost bombardat cu întrebări legate de relația lui Kylie. Totuși, poate că el nu știe foarte multe despre situație sau poate pur și simplu cei doi păstrează secretul. Indiferent de alegere, cu siguranță toți ochii sunt pe ei, acum că au decis să fie împreună în carantină.