News

Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit acum doi ani, dar încă se iubesc

iulia.statie
February 3, 2021 13:32 PM

Mai există speranță! Se pare că Travis Scott și Kylie Jenner sunt deschiși atunci când vine vorba despre o împăcare, căci încă mai au sentimente unul pentru celălalt. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Stormi, iar aceștia petrec mult timp împreună alături de micuță.

Pe aceeasi temaCe cadou impresionant i-a făcut Travis Scott lui Kylie Jenner, înaintea zilei ei de naștere

Travis Scott și Kylie Jenner încă se iubesc

„Kylie și Travis încă se iubesc nebunește. Toată lumea își dă seama de acest aspect de fiecare dată când sunt împreună. Li se luminează fețele când petrec timp împreună și par extrem de fericiți.”, a explicat o sursă apropiată de cei doi pentru publicația E! News, adăugând că aceștia se descurcă perfect atunci când vine vorba de creșterea fiicei lor și au o rutină excelentă.

Totuși, putem vorbi despre o împăcare în viitorul apropiat? „Kylie și Travis petrecut mult timp împreună ca o familie alături de Stormi și nu exclud posibilitatea de a se împăca. Ei nu pun presiune asupra relației chiar acum.”, a continuat aceeași sursă, explicând că aceștia sunt singuri la momentul actual și nu există o altă persoană importantă în viața lor din punct de vedere romantic.

Kylie Jenner și Travis Scott petrec foarte mult timp împreună

Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit în 2019, la mai mult de un an după ce Stormi s-a născut. Până la ziua micuței din februarie 2020, aceștia păreau mai apropiați ca oricând, dar nu exista vreun semn de împăcare în acel moment pentru o relație amoroasă.

Deși aceștia își îndeplinesc la perfecție rolul de părinți, nu formează un cuplu deocamdată. La începutul pandemiei, ei au demonstrat că încă se înțeleg foarte bine și s-au izolat împreună cu micuța lor, Stormi. Apoi, în decembrie, mezina familiei Kardashian și fiica ei au plecat cu avionul pentru a ajunge în Houston, Texas și a-l susține pe rapper, ce organiza un eveniment caritabil înainte de Crăciun.