News

Kylie Jenner, surprinsă fără pic de machiaj! Cât de diferit arată vedeta | FOTO

iulia.statie
April 22, 2020 15:57 PM

Kylie Jenner a luat o pauză de la izolarea în Palm Springs cu micuța ei, Stormi și mama sa, Kris Jenner, pentru a-și vizita prietena, pe Anastasia Karanikolau în Beverly Hills.

Pe aceeasi temaCe cadou impresionant i-a făcut Travis Scott lui Kylie Jenner, înaintea zilei ei de naștere

Kylie Jenner, surprinsă fără pic de machiaj! Cât de diferit arată vedeta | FOTO

Vedeta a fost fotografiată purtând un deux-piece sport, oferindu-le fotografilor un look extrem de natural, fără pic de machiaj. Aceasta avea părul strâns într-un coc și nici nu purta vreun fel de încălțăminte, nici măcar șosete. Ea a fost surprinsă urcându-se în mașină și parcurgând acest drum până la ușa prietenei sale, deci nu a încălcat foarte multe reguli de distanțare socială.

Deși mulți au aplaudat faptul că aceasta a decis să apară mult mai natural, fanii nu au putut să nu observe că arată extrem de diferit față de imaginea cu care ne-a obișnuit.

Aceasta este prima oară când Jenner este surprinsă vizitând pe cineva de când a decis să se izoleze. Ea și-a rugat fanii să ia regulile în serios și să se distanțeze social.

„Vă mai dau un reminder pentru a luat distanțarea socială în serios. Sunt în ziua 8. Sarcina m-a pregătit pentru așa ceva. Atunci nu am părăsit casa luni de zile.”, scria ea în martie.

Și sora ei, Kim Kardashian, a ales să se izoleze alături de familie. „Îmi este dor de surori dar toate ne distanțăm social și am ales să ne izolăm. Este greu dar trebuie să facem acest lucru pentru siguranța celorlalți. Vă rog să nu ignorați severitatea anunțurilor și să stați în casă pentru a nu răspândi virusul. O să trecem și peste asta.”, scria Kim.

 

View this post on Instagram

 

I was organizing my photos in my phone and found this and miss my sisters but we are all social distancing and staying away from each other all separately self quarantined. It’s hard but we have to do this for our safety and for everyone else’s. PLEASE do not ignore the severity of the warnings to stay inside to stop the spread of this virus. We will all get through this! #TogetherApart

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on