News

Kylie Jenner vinde Kylie Cosmetics?

adelina.duinea
June 22, 2019 14:23 PM

Surorile Kardashian au acaparat lent, dar sigur lumea întreagă a televiziunii, modei și cosmeticelor.

Pe aceeasi temaCe cadou năucitor i-a făcut Travis Scott lui Kylie Jenner pentru Valentine's Day

Mereu în atenția publicului, zvonurile și speculațiile niciodată nu le ocolesc. Mezina familiei, Kylie Jenner, a pus bazele a două companii de mare succes: Kylie Cosmetics și Kylie Skin.

Kylie Jenner vinde Kylie Cosmetics?

Recent, potrivit presei internaționale, Kylie ar curta un cumpărător pentru una dintre companiile sale.

Așadar, potrivit Women’s Wear Daily, Kylie și-ar dori să-și vândă compania și o mare majoritate a acțiunilor către firma Coty.

Compania, care deține brandurile O.P.I., Rimmel London și Covergirl, oferă 600 de milioane de dolari pentru 51 % din acțiunile companiei Kylie Cosmetics.

Astfel, Kylie va deține compania însă nu ca proprietar primar. Aparent, aceasta nu ar fi prima ofertă considerată de tânără, însă, până acum, este cu siguranță cea mai atractivă.

Dacă este adevărat, Kylie și fiica ei, Stormi Webster, vor fi asigurate pe viață și  .. după ea. Afacerea ar fi apogeul carierei sale, desigur, după ce, în luna martie, Forbes a declarat-o cea mai tânără miliardară prin muncă proprie.

Titlul a stârnit numeroase controverse, mulți spunând că tânără a crescut într-o lume privilegiată.

„Nu pot spune că am făcut totul pe cont propriu. Dacă se referă însă la finanțe, tehnic, da. Nu am bani moșteniți.

Am avut în schimb ajutor și o platformă imensă la dispoziție pentru a mă dezvolta.”

„Nu există o altă sintagmă în afară de „self-maid” pentru că acesta este adevărul. Asta este categoria în care mă încadrez.

Nu am obținut bani de la părinții mei după vârsta de 15 ani. Am folosit 100% banii mei pentru a-mi fonda compania. Niciun ban din cei aflați în contul meu nu este moștenit. Sunt foarte mândră de asta.”

Sursă: W Magazine