Beauty

Kylie Minogue a câștigat lupta împotriva brandului de cosmetice al lui Kylie Jenner

andreea voicu
June 24, 2019 12:53 PM

Cine a spus că divele nu sunt rivale s-a înșelat amarnic. Kylie Minogue a câștigat lupta împotriva brandului de cosmetice al lui Kylie Jenner. 

Pe aceeasi temaKylie Jenner vinde Kylie Cosmetics?

Cele două vedete se luptau să își folosească numele pe gama lor de produse cosmetice.

Kylie Minogue a câștigat lupta împotriva brandului de cosmetice al lui Kylie Jenner

Atât Kylie Minogue, cât și Kylie Jenner au vrut să-și numească gama de produse cosmetice „Kylie”, însă popstarul a câștigat drepturile în instanță împotriva surorii lui Kim Kardashian, Kylie Jenner. 

Mezina familiei Kardashian, Kylie Jenner, a pus bazele a două companii de mare succes: Kylie Cosmetics și Kylie Skin. Acum  va fi nevoită să renunțe la ele sau să le redenumească altfel.

Gama de cosmetice Minogue este disponibilă acum pe site-ul oficial Step Back in Time. Prețurile variază între 22 și 28 de dolari și includ luciu de buze, ulei de buze, farduri pentru ochi și farduri de obraz.

Cântăreața a hotărât să-și desemneze produsele după diferite melodii pe care le-a interpretat de-a lungul carierei. Ea a folosit deja Wow, Golden și Raining Glitter, care sunt destul de potrivite pentru produsele ei, datorită paletelor de machiaj strălucitoare. 

Deși cele două dive se concentrează pe produse cosmetice, produsele lor arată destul de diferit. 

Kylie Minogue a optat pentru o tematică luminoasă, de vară, care amintește de petreceri tropicale, în timp ce Kylie Jenner a optat pentru tonuri neutre. Kylie Jenner a aplicat în anul 2014 pentru mărcile comerciale „Kylie” pentru produsele sale de cosmetică și îmbrăcăminte.

Reprezentanții cântăreței australiene au trimis deja la Oficiului SUA pentru Brevete și Mărci o listă a motivelor pentru care marca nu ar trebui acordată lui Jenner.

În schimb, ei au definit-0 pe Kylie Minogue ca ‘artist de performanță internațional, activist de cancer umanitar si de sân, cunoscută de fanii ei din intreaga lume drept ‘Kylie’.

Ulterior, Oficiul de Brevete a respins cererea lui Jenner în februarie 2017, care a făcut apel împotriva acestei decizii.

Sursa: metro.co.uk