Beauty

KylieSkin - Noul brand de skincare lansat de Kylie Jenner

ioana pana
May 13, 2019 16:00 PM

După ce și-a construit un imperiu cu ajutorul brandului său de make-up KylieCosmetics, iată că beauty guruul Kylie Jenner nu se mulțumește cu atât. Cu câteva zile în urmă, aceasta a confirmat pe Instagram zvonurile stârnite de fani cum că și-ar lansa o linie de produse pentru îngrijirea tenului.

„Să îmi încep propriul meu brand de make-up de la zero m-a învățat multe, lucruri pe care le voi aplica acum pentru noua mea companie”, a scris vedeta.

KylieSkin – Noul brand de skincare lansat de Kylie Jenner

Pe contul de Instagram @kylieskin, prima postare este chiar un video în care Kylie testează un una din creme, pentru ca următoarea zi, aceasta posteze o poză în care le arată fanilor ce produse va lansa pe data de 22 mai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on May 10, 2019 at 1:36pm PDT

„Produsele din prima lansare vor fi pentru toate tipurile de ten”, a scris vedeta în comentarii. „Totul este vegan, cruelty free, fără gluten, parabeni și sulfați.”

Citește și: Bieber Beauty – Brandul de cosmetice pe care Hailey Bieber urmează să îl lanseze

 

View this post on Instagram

 

It starts with skin. #KYLIESKIN is coming… 05.22 KylieSkin.com

A post shared by @ kylieskin on May 10, 2019 at 1:35pm PDT

Prima lansare va cuprinde un gel de curățare (24$). Un scrub de față (22$). Un toner (22$). Un serum (28$), o cremă hidratantă (24$) și o cremă pentru zona ochilor (20$). Produsele pot fi achiziționate individual, sau ca set, la prețul de 125$.

Deși momentan niciun skincare mogul nu s-a pronunțat în legătură cu calitatea produselor KylieSkin, nu ne așteptăm să fim dezamăgite având în vedere succesul machiajelor KylieCosmetics. Așadar, recomandăm iubitoarelor de beauty să își pregătească banii, iar pe 22 mai să stea cu ochii pe site-ul brandului!