News

La 18 ani de la lansarea primului film Harry Potter, Emma Watson s-a îndrăgostit de un coleg de platou

iulia.statie
December 11, 2019 18:22 PM

Emma Watson avea doar 11 ani atunci când a apărut pentru prima oară în Harry Potter. Frumoasa actriță își bucură fanii și astăzi prin fel de fel de apariții, însă ultima surpriză oferită a fost legătura dintre ea și Tom Felton.

Pe aceeasi temaGloburile de aur 2020. Lista completă a nominalizărilor

Emma Watson i-a dat viață personajului „Hermione”, partea feminină din trio-ul fabulos format din aceasta, Harry Potter și Ron Weasley. Deși toată lumea visa ca relația dintre ea și Rupert Grint să devină realitate, Emma a prins drag de alt coleg de platou.

De la opt ani de la terminarea filmărilor, între Emma și Tom pare că este ceva mai mult decât o prietenie, dovadă fiind fotografiile postate de aceștia.

Mai mult, într-un interviu mai vechi, Emma recunoștea că ea era îndrăgostită în timpul filmărilor de Tom Felton, cel ce l-a jucat pe dușmanul lui Harry Potter, Draco Malfoy.

Emma a mai fost împreună cu omul de afaceri William Mack Knight, dar ei s-au despărțit la începutul acestui an, după o relație de doi ani. De atunci, ea și Felton s-au apropiat din ce în ce mai mult, fotografiile sugerând o nouă și frumoasă poveste de dragoste, potrivit Libertatea pentru Femei.

Pe lângă fotografia ce îi înfățișează pe cei doi cântând la chitară, atunci când actorul s-a întors la New York, a ales să posteze pe instastory o poză în care se poate vedea coperta Vogue în care apare Emma, cu descrierea „Casă, dulce casă”.

La 18 ani de la lansarea primului film Harry Potter, Emma Watson s-a îndrăgostit de un coleg de platou

 

View this post on Instagram

 

Quick learner x

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Fanii sunt extrem de entuziasmați cu privire la noua legătură și abia așteaptă să afle mai multe detalii despre ei!

Emma Charlotte Duerre Watson este o actriță britanică ce a devenit cunoscută pentru rolul ei, Hermione Granger, din seria Harry Potter. Munca alături de Daniel Radcliffe și Rupert Grint i-a adus zeci de premii și o avere fabuloasă. În 2009, ea își începea și cariera de model, participând la prezentarea colecției toamnă/iarnă Burberry.