News

La 4 ani de la despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie a făcut declarații șocante despre suferința pe care a trăit-o

iulia.statie
June 10, 2020 12:43 PM

Angelina Jolie și Brad Pitt au fost căsătoriți pentru aproximativ doi ani, însă, mariajul dintre ei nu a avut succes, cei doi dorind să divorțeze extrem de rapid, deși aveau o relație de lungă durată și erau considerați cuplul de aur de la Hollywood.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie și Brad Pitt s-au împăcat! Au petrecut trei ore împreună

Cât de mult a suferit Angelina Jolie din cauza divorțului

Cei doi au fost căsătoriți din 2014 până în 2016, însă, nu s-au mai înțeles, așa că Jolie a decis să depună actele pentru divorț, un proces extrem de lung și de mediatizat, ținând cont că lor le-a fost extrem de greu să ia o decizie comună cu privire la custodia copiilor. Ei au împreună șase copii, Maddox (18 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani) și gemenii Knox și Vivienne (11 ani).

Acum, la 4 ani de când au decis să meargă pe căi separate, Angie a decis să vorbească deschis despre suferința prin care a trecut, declarând că și-a revenit abia acum, îmbolnăvindu-se din cauza divorțului. „Ani de zile am suferit. Am trăit momente complicate. Nu mai știam de mine, nu mai știam ce mi se întâmplă. Toate amintirile dureroase te fac să realizezi că este un miracol faptul că ești în viață.”, a explicat actrița.

Deși dorește să își refacă viața, Angelina este o mamă desăvârșită și este hotărâtă să se axeze pe creșterea micuților ei. Ea își dorește să descopere din nou fericirea alături de copiii săi. „Dimineața, când mă trezesc, realizez cât este de bine să fii mamă. Nevoile lor sunt prioritatea mea. Sunt extrem de atentă la ce îi poate deranja sau influența. Rolul meu este de mamă. Când ei sunt la școală, pot să fac alte activități. Scriu pentru publicația Time, iar abia când termin toate activitățile mă pot dedica cinematografiei.”, a explicat ea.

„Sunt mai rezistentă ca înainte.”, a declarat Angelina, la 4 ani de la despărțirea de Brad Pitt.