News

La 7 ani de la moartea fiicei sale, Pierce Brosnan a transmis un mesaj emoționant

iulia.statie
June 30, 2020 13:56 PM

Pierce Brosnan, în vârstă de 67 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa, Keely Shaye Smith, cei doi având un mariaj foarte fericit.

Pe aceeasi temaGloburile de Aur 2020. Lista completă a prezentatorilor

Drama pe care a trăit-o Pierce Brosnan

Totuși, acesta se gândește mereu la prima soție și la fiica sa, ce au decedat din cauza cancerului ovarian. Fiica fostului agent James Bond a pierdut lupta cu boala la doar 42 de ani, pe 28 iunie 2013, aceeași boală ce a făcut-o și pe mama sa să se stingă din viață, Cassandra Harris, ce a fost prima soție a actorului.

Cassandra și Pierce aveau împreună 11 ani de mariaj atunci când aceasta și-a găsit sfârșitul tragic. Actorul a decis să îi adopte pe Charlotte și pe Christopher, copiii pe care soția sa îi avea din fostul mariaj cu Dermot Harris.

Bineînțeles, acesta i-a adorat pe cei doi și i-a crescut ca și cum ar fi fost copiii săi. Pe lângă fiica și fiul pe care Cassandra îi avea din altă căsătorie, aceasta a mai avut împreună cu Pierce Brosnan un băiat, pe nume Sean, în vârstă de 36 de ani. Acesta trăiește în prezent un frumos mariaj cu Sanja Banic, o producătoare de film, iar cei doi au împreună o fetiță.

Actorul a suferit cumplit după pierderea fiicei sale și a primei soții, drept dovadă că nu le poate uita și se gândește mereu la cele două. Acesta a scris un mesaj emoționant pe social media, la 7 ani după ce fiica lui a pierdut lupta cu boala crâncenă.

„Mă uit la tine, copile…în amintirea lui Charlotte și la mulți ani draga mea Marley Mey.”, a scris actorul pe pagina lui de Instagram. Fotografia în care acesta apare este realizată de soția lui, Keely Shake, iar cei doi se află pe terasa casei pe care o dețin în Hawaii.

 

View this post on Instagram

 

Here’s looking at you kid… in remembrance of Charlotte and with happy birthday wishes for my darling Marley May. Photo by @keelyshayebrosnan

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Înainte cu doar câteva zile de a muri, fata lui, Charlotte, s-a căsătorit în secret cu Alex Smith, iar cei doi aveau împreună doi copilași, Lucas și Isabella.