Fashion

La 70 de ani Grace Jones a defilat în lenjerie intimă pe catwalk, pentru Tommy Hilfiger

nicoleta.ispasescu
March 6, 2019 23:19 PM

Este uimitoare! Supermodelul de altădată, Grace Jones, nu a îmbrătrânit deloc.

Cântăreaţa, actriţa, compozitoarea şi supermodelul din Jamaica, în vârstă de 70 de ani, a şocat sâmbătă seara la Săptămâna Modei de la Paris. Ea a defilat într-un costum de baie creat de Tommy Hilfinger şi Zendaya, în aplauzele publicului.

Pentru show-ul inspirat de era disco, Teatrul Champs-Elysees în interiorul căruia s-a desfășurat prezentarea Tommynow a fost decorat cu clasicele aparate de arcade games Pac-Man și Space Invaders, iar oaspeții veniți la el, printre care s-au numărat pilotul de mașini de curse Lewis Hamilton și modelul Gigi Hadid, s-au putut delecta cu popcorn și jawbreakers.

La 70 de ani Grace Jones a defilat în lenjerie intimă pe catwalk, pentru Tommy Hilfiger

Prezentarea Tommy Hilfiger de la Paris Fashion Week a celebrat diversitatea și a abundat în energie pură. Zeci de dansatori pe patine cu rotile s-au plimbat în mijlocul luminilor intermitente pe cele mai mari hituri ale anilor ‘70.

Iar Grace Jones a fost starul acestui show în care a fost prezentată live și noua colecție Tommy Hilfiger X Zendaya.

Artista de 70 de ani a defilat într-un body auriu și un blazer metalizat, într-un look specific decadei disco. Cu un tonus de invidiat, Grace a demonstrat că s-a bucurat din plin de fiecare minut al acestei experiențe.

Pe lângă Grace Jones, pe podiumul acestui show a defilat și Pat Cleveland, 68 de ani, considerată primul supermodel negru din lume. Modele precum Beverly Johnson, Veronica Webb sau Beverly Peele, toate cunoscute pentru faptul că au ajutat la schimbarea percepției asupra femeilor de culoare din industria modei, au fost de asemenea incluse în prezentare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A lovely time with Tommy, Zendaya Grace Jones and all the beautiful iconic models back stage?

O postare distribuită de Pat Cleveland (@patcleveland) pe