News

La ce test neobișnuit sunt supuși angajații Reginei Elisabeta

iulia.statie
December 11, 2019 17:48 PM

Pentru a lucra la Sandringham și a dovedi că sunt cei mai buni dintre cei mai buni, angajații Reginei Elisabeta trebuie să treacă un test neobișnuit, la care nimeni nu s-ar aștepta.

Pe aceeasi temaCe dietă simplă ține Regina Elisabeta pentru a-și menține silueta

Într-un documentar difuzat pe postul de televiziune Channel 5, a fost dezvăluit testul ciudat pe care trebuie să îl treacă oricine dorește să lucreze ca și angajat al Reginei pe domeniul de la Sandringham, folosit de aceasta pentru petrecerile de iarnă.

La ce test neobișnuit sunt supuși angajații Reginei Elisabeta

Tracey Waterman, expertul ce se ocupă de angajările pentru acest domeniu, a dezvăluit exact cum alege oamenii ce vor ajunge să lucreze ca staff al Reginei.

Fiind unul din locurile preferate ale Reginei, domeniul este considerat cel mai „festiv dintre toate”, în fiecare an peste zeci de invitați ajungând acolo.

Toți cei ce dorească să lucreze acolo au de trecut un interviu clasic, o probă de făcut curățenie și un test ce le pune la încercare atenția la detalii. Mai exact, ei trebuie să depisteze o muscă, potrivit Viva!

Insecta este plasată pe covor sau în șemineu, iar potențialii angajați trebuie să o găsească.

„După ce așez insecta, aduc candidații în cameră pentru a le da șansa să observe ce avem acolo. Din acel moment, mă aștept ca ei să observe musca și să o ridice.”, a zis Tracey.

Totuși, deși majoritatea sunt aleși după experiența pe care o au în industria hotelieră, doar 5 din 10 candidați văd insecta și doar unul o ridică de pe jos. Acela este considerat candidatul perfect, iar dacă trece și de celelalte probe, va lucra la Sandringham, pe domeniul preferat pentru iarnă al Reginei.