Fashion

La ce truc apelează Monica Bârlădeanu când nu îi stă bine părul

nicoleta.ispasescu
May 15, 2019 12:28 PM

Sintagma bad hair day îți este, cu siguranță, cunoscută și îți dă bătăi de cap numai când te gândești la o astfel de zi.

Ei bine, chiar și vedetele trec prin astfel de momente câteodată.

Monica Bârlădeanu recunoaște că este un om obișnuit, cu zile în care îi stă bine părul, sau zile în care pur și simplu nu vrea să o asculte.

Vedeta apelează mai mereu la hairstyliști care o ajută să își întrețină părul frumos și sănătos, însă are și ea un truc la care apelează atunci când nu îi stă bine părul.

La ce truc apelează Monica Bârlădeanu când nu îi stă bine părul

Recent am întâlnit-o pe Monica Bârlădeanu la o petrecere, într-o zi ploioasă. Și cum ploaia și părul frumos aranjat nu prea sunt prieteni, trebuie să ai o soluție de rezervă.

În caz că vă întrebați de ce mai mereu Monica este văzută nu pălării, ei bine, nu doar pentru că sunt la modă și îi plac foarte mult, dar este și un truc de-al ei, în zilele în care nu îi stă bine părul.

„N-ai nicio șansă…Astăzi a plouat foarte tare, mi-a făcut părul pilaf. Dimineață eram coafată, acum sunt perfect ciufulită, dar te scoți cu pălăria. Dacă vă întrebați de ce am atâtea pălării, de asta! Te scoți din absolut orice situație”.

„Pentru mine accesoriile sunt foarte importante pentru că, mixate corect, îți schimbă o ținută…”

Monica este o persoană extrem de ocupată, în special cu producțiile și filmele sale. Ea ne-a mărturisit că după fiecare mare proiect simte nevoia să își dăruiască ceva.

„Mi se pare foarte important să îmi dăruiesc ceva în zilele alea grele. Nu știu, ai perioade când filmezi trei săptămâni încontinuu și ești absolut surmenată și simți să te bucuri de ceva”.

Atunci când are mult de filmat Monica recunoaște că uită să mănânce, uită ce zi e, uită chiar și ce anotimp e.

„Filmezi încontinuu, zile la rând, și simți parcă tot Universul, lucrurile se întâmplă în altă parte. Ieși din câte un proiect și vezi că a venit primăvara, practic ai fost extras din viața socială. E bun, e intens, dar de obicei la sfârșitul unor asemenea proiecte simt nevoia să ies din asta și să-mi dăruiesc ceva”.