Living

La ce vârstă au avut celebritățile prima experiență de amor

iulia.statie
September 29, 2020 13:44 PM

De-a lungul timpului, vedetele au dezvăluit totul prin interviuri atunci când a venit vorba de experiențele lor cele mai personale.

Pe aceeasi tema5 vedete ce și-au amânat nunta din cauza pandemiei

Staruri ca Angelina Jolie, Johnny Depp și Kim Kardashian au dat chiar și detalii despre prima lor noapte de amor, iar alte celebrități au dezvăluit și numele partenerilor. Cele mai multe au avut această experiență în adolescență, iar alții, au așteptat până după căsătorie.

Angelina Jolie

Faimoasa actriță a dezvăluit pentru Ok Magazine că a avut prima experiență de acest gen la vârsta de 14 ani. „Mi-am început viața sexuală cu iubitul meu, iar emoțiile nu mai erau de ajuns. Nu mai eram o fetiță.”

Khloe Kardashian

Experiența vedetei nu a fost chiar așa de fericită. „Situația mea nu era una bună. Aveam 14 ani și mă întâlneam cu un băiat de 18 ani. Mă uit înapoi și cred că este dezgustător, dar pe atunci era cool. Practic, am fost presată să o fac. Nu eram pregătită. Abia îmi cunoșteam propriul corp.”

Johnny Depp

Johnny a povestit totul pentru Rolling Stones în 2008, în stilul caracteristic, glumeț: „Nu am mai făcut o colaborare de când mi-am pierdut virginitatea la 13 ani.”

Kim Kardashian

„Când am vrut să îmi încep viața sexuală aveam aproape 15 ani. Mă gândeam: ‚Ok, o să o fac, sau vreau asta.’, iar Kris mi-a zis: ‚Ok, o să mergem să te punem pe anticoncepționale’, a fost extrem de deschisă și onestă cu mine.”, a povestit Kim pentru Oprah Winfrey în 2012.

Joe Jonas

„Mi-am pierdut virginitatea la 20 de ani. Am făcut alte lucruri până atunci, dar la 20 am devenit activ sexual. Mă bucur că am așteptat pentru persoana potrivită.”, a povestit cântărețul pentru Vulture.

Celine Dion

„S-a întâmplat în Dublin, în ziua aceea de neuitat, 30 aprilie 1988, în seara competiției Eurovision. A venit în camera mea cu mine. Eram fericită să rămân singură cu bărbatul pe care îl iubeam. Și aveam un plan extrem de precis.”, a explicat aceasta.

Miley Cyrus

Miley a dezvăluit această informație personală prin podcast-ul ‚Call Her Daddy’, explicând că și-a pierdut virginitatea chiar cu Liam Hemsworth.

„Nu am mers până la capăt cu un băiat până nu am avut 16 ani și am sfârșit prin a mă mărita cu acel băiat.”, a zis ea. Miley avea 16 ani când l-a întâlnit pe Liam la filmările peliculei The Last Song. După o relație plină de despărțiri, cei doi s-au căsătorit în decembrie 2019, însă, au decis să se despartă la doar 7 luni după eveniment.

Adriana Lima

Adriana Lima a așteptat până s-a căsătorit pentru a își pierde virginitatea. Ea și-a unit destinul cu fostul soț, Marko Jaric, când avea 27 de ani.

Jessica Alba

„Nu am mers până la capăt cu un băiat până nu am avut 18 ani și mi-am întâlnit fostul logodnic, pe Michael Weatherly. Nu a mers. Eram prea tânără când am început o relație cu el. Eram virgină. Am vrut să fiu îndrăgostită de persoana cu care făceam acest pas.”, a explicat ea.

Courtney Cox

„Nu ar trebui să spun asta, dar o să o spun. Am fost virgină până la 21 de ani. Cred că ar trebui să fim toți mândri de asta.”, a zis ea.