Fashion

La mulți ani, Adriana Lima! Povestea celui mai faimos îngeraș Victoria's Secret

iulia.statie
June 12, 2020 16:47 PM

Adriana Lima s-a dedicat modelling-ului. Deși toată lumea o cunoaște din show-urile Victoria’s Secret, Lima a demonstrat de-a lungul anilor că are calitățile unui model ce nu poate fi detronat. Aceasta s-a mutat la 17 ani din Brazilia în New York pentru a deveni una dintre cele mai cunoscute chipuri din toată lumea.

Pe aceeasi temaDupă aproape 20 de ani, Adriana Lima confirmă în lacrimi retragerea ei de la Victoria's Secret

Adriana Lima, un chip impregnat în lumea modei

Îngeraș pentru Victoria’s Secret din 2000, ea a participat la toate prezentările brand-ului până în 2018, când a renunțat la aripile ce o defineau. Mamă dedicată a două fiice, Valentina și Sienna, aceasta reușește să se descurce atât cu viața încărcată, cât și cu aceea de familie. Iubitoare a sportului, modelul nu se teme să posteze mereu fotografii ce o înfățișează după un antrenament greu, fără machiaj și în haine sport.

Adriana s-a născut pe 12 iunie 1981, în Salvador, Brazilia. Mama sa era asistentă socială, iar tatăl ei le-a abandonat încă de când era copil, așa că a fost crescută doar de un singur părinte. În timpul școlii, ea a participat la multe concursuri de frumusețe, însă, nu s-a gândit niciodată că trebuie să aibă o carieră în modă.

Totuși, la 13 ani ea intra în concursul Ford, ‚Supermodel of Brazil’ alături de o prietenă ce nu dorea să se înscrie singură și a ieșit pe primul loc! În 1996, când a participat la ‚Supermodel of World’ aceasta a obținut locul al doilea, iar la trei ani după, Adriana venea în New York pentru a semna cu o agenție de modelling.

Imediat după, lumea modei s-a îndrăgostit de Lima așa cum ea s-a îndrăgostit de modelling și a început să apară în multe publicații internaționale cum ar fi Vogue și Marie Claire, dar a și participat în prezentările de modă ale faimoaselor brand-uri cum ar fi Vera Wang, Georgio Armani și Valentino.

În 2000, ea devenea imaginea Guess și semna un contract cu Victoria’s Secret, brand-ul ce i-a propulsat cariera imediat. Din păcate, în 2018, aceasta se retrăgea, dorind să aibă parte de  noi începuturi. Așa se termina o eră. „Dragă Victoria, îți mulțumesc că mi-ai arătat lumea, mi-ai dezvăluit secretele tale, dar cel mai important, nu doar că mi-ai dat aripi, ci m-ai învățat să zbor.”, spunea ea pe atunci.

Cât despre viața ei privată, Adriana a fost căsătorită între 2009 și 2016 cu Marko Jaric, iar din relația lor au rezultat două fetițe, Sienna și Valentina, ultima călcându-i pe urme, după cum chiar modelul a dezvăluit, deci nu trebuie să ne fie de mirare dacă o să îi vedem fiica pe cele mai mari podiumuri ale lumii în curând.

Atunci când nu se află la evenimente sau pe podiumuri și afișează un aer de femme fatale, Adriana se bazează pe naturalețe și un stil de viață sănătos. În stilul ei vestimentar se vede o trecere bruscă de la ținute fanteziste și rochii glam la haine sport, față de care are o dragoste mare, căci adoră exercițiile fizice. Cât despre machiaj, Lima nu se teme și nu s-a temut vreodată din a poza naturală, acest lucru făcând parte din farmecul ei.