News

La mulți ani, Angela Similea! Ce face artista acum

iulia.statie
July 9, 2020 17:20 PM

Angela Similea împlinește astăzi vârsta de 74 de ani, iar solista se bucură în prezent de un copil ce a decis să se stabilească în Statele Unite, ce i-a dăruit nepoței.

Pe aceeasi temaCum arată Florin Piersic la 83 de ani? Actorul a ajuns de nerecunoscut

Angela Similea a împlinit 74 de ani

Deși a avut una dintre cele mai frumoase cariere din România, Angela, o fire extrem de discretă, a decis să se retragă de pe scena muzicii românești în 2018, după ce a traversat o perioadă dureroasă în urma pierderii mamei sale, dar și a soțului, Victor Surdu. Aceasta a cunoscut un real succes, iar românii de pretutindeni vorbesc și astăzi de artista ce le-a furat inimile, dar atunci când vine vorba de dragoste, Similea a avut multe provocări de îndurat. Căsătorită de patru ori, ea și-a găsit liniștea alături de Victor Surdu, ce din păcate a plecat dintre noi în urma unei lupte cu cancerul.

Încă de când era copil, aceasta a fost atrasă de muzică și obișnuia să cânte chiar și atunci când mergea cu tranvaiul. Totuși, severitatea mamei sale a făcut-o să sufere mult, căci ea refuza categoric să o lase să urmeze o carieră în muzică, spunând că nu îi va oferi siguranță materială și ar trebui să se îndrepte spre o meserie decentă, relatează TVR.

Totuși, artista nu a putut să stea departe de muzică, marea ei dragoste, așa că imediat cum i-a fost descoperit talentul, Angela urma să devină un adevărat star la noi.

Florin Piersic, despre relația cu Angela Similea

O colaborare extrem de iubită a fost între aceasta și Florin Piersic, formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri pe scena românească, dar puțini știu că aceștia au avut și o relație romantică în spatele cortinei. În urmă cu doar câțiva ani, actorul vorbea despre sentimentele pe care le-a avut față de vedetă.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o ”lipitură” în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere.“, declara Florin Piersic pentru wowbiz.

La vremea aceea, Angela avea un mariaj cu Jan Hilgen, iar Piersic a reunoscut că idila lor spumoasă nu a fost de ajuns pentru a se despărți de soția sa. „Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine.“, explica starul, potrivit adevărul.ro.