Fashion

La mulți ani, Angelina Jolie! Vedeta a împlinit 45 de ani

iulia.statie
June 4, 2020 13:35 PM

Angelina Jolie a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani, iar vedeta demonstrează că frumusețea ei nu se va schimba nici cu trecerea anilor. Declarată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Jolie și-a dorit să demonstreze că nu doar trăsăturile armonioase o recomandă, ci are un talent extraordinar dar și o personalitate frumoasă, implicându-se în multe activități de voluntariat.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie și Brad Pitt s-au împăcat! Au petrecut trei ore împreună

Dramele prin care Angelina Jolie a trecut

Mamă a șase copii, dintre care trei adoptați și trei biologici, pe care îi are împreună cu Brad Pitt, Angie nu a avut noroc în dragoste, însă a recunoscut că este o femeie împlinită, fiind fericită pentru că este mamă. Jolie a fost căsătorită de trei ori, cu Johnny Lee Miller în 1996-1999, cu Billy Bob Thorton în 2000-2003 și cu Brad Pitt. Brad și Angelina au avut o relație lungă și au fost considerați cuplul de aur de la Hollywood, însă, căsnicia lor nu a durat mai mult de doi ani. Aceștia au împreună șase copii, Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 13 ani și gemenii Knox și Vivienne, 11 ani.

Cât despre o viitoare căsnicie, actrița se bucură de singurătate și de copiii săi, ba chiar, nici nu vrea să mai audă de mariaj. Nici cu Brad Pitt aceasta nu își dorea să se căsătorească, de fapt, după cum dezvăluia anul trecut o sursă. „Dacă totul decurgea cum dorea Angelina, ei nu s-ar fi căsătorit niciodată. În schimb, a simțit presiunea din partea lui Brad pentru a se mărita.”, a spus o sursă celor de la Us Weekly.

Deși majoritatea cred că are o viață ruptă din filme datorită carierei sale strălucitoare, viața Angelinei nu a fost lipsită de drame. Tatăl ei, celebrul actor Jon Voight, a părăsit-o încă de când era mică, iar aceasta a renunțat la numele Angelina Jolie Voight, pentru a-și clădi un renume în industria cinematografică fără a fi asemănată la orice pas cu acesta. Cei doi au încercat să se împace de-a lungul anilor, însă, deși debutul l-a făcut în filmul ‚Lookin to get out’ alături de propriul părinte, relația lor s-a răcit în timp, Angie având resentimente față de faptul că a părăsit-o încă de când era mică și față de faptul că a fost infidel.

O altă dramă prin care actrița a trecut a fost moartea mamei sale, Marcheline Bertrand, de la care a moștenit atât frumusețea, cât și spiritul civic. Marcheline s-a luptat cu cancerul ovarian, însă, din păcate, boala a învins, aceasta stingându-se din viață în 2007.

„Mi-am pierdut mama pe când aveam 30 de ani. Când mă uit în spate, îmi dau seama cât de mult m-a afectat moartea ei. Nu s-a petrecut imediat, dar a schimbat multe. Când pierzi dragostea unei mame este ca și cum cineva ți-ar scoate o pătură ce te protejează.”, a scris actrița.

„Când tatăl meu a călcat strâmb, i-a schimbat viața. I-a distrus visul de familie perfectă. Ea a adorat să fie mamă. Visele ei de a deveni actriță s-au schimbat când s-a găsit, la 26 de ani, crescând 2 copii cu un fost ce era faimos și îi umbrea viața. După ce a murit, am găsit un videoclip cu ea jucând într-un film scurt. Era bună.”, a zis Angie.

Deși Jolie s-a luptat cu depresia când era mai tânără, aceasta a reușit să depășească momentul și să se axeze pe carieră și pe viața de familie, ea fiind extrem de fericită alături de copiii săi, apărând extrem de des cu ei la diferite evenimente sau fiind surprinsă de paparazzi atunci când merge la cumpărături.

O altă relație neobișnuită a Angelinei este aceea cu fratele ei, James Heaven, pe care l-a sărutat pe covorul roșu al premiilor Oscar în anii 2000. Multe zvonuri au pornit de la acest gest, inclusiv speculații ce spuneau că ei au o relație incestuoasă, bazate pe declarațiile actriței. ”Sunt așa îndrăgostită de fratele meu în acest moment.”, spunea Jolie.

Nu mulți știu că, de fapt, aceștia au trecut prin aceeași dramă, anume moartea mamei lor, ce i-a făcut să se apropie și să se sprijine și mai mult. O bună prietenă a lui Marcheline făcea lumină recent cu privire la relația pe care aceștia o au. „Când s-au sărutat la Oscar a fost ziua în care Marcheline a făcut chimioterapie. Ei au plecat împreună de la spital și s-au pregătit pentru covorul roșu.”, a dezvăluit ea.

„Nimeni nu a știut că și-au petrecut ziua la spital. Lumea a văzut doar un gest incestuos. Nu se aveau decât unul pe celălalt. Au fost foarte apropiați unul de altul și de mama lor.”, a continuat aceasta.

Urmărește galeria foto pentru unele dintre cele mai frumoase apariții ale Angelinei Jolie!