Fashion

La mulți ani, Beyonce! Vedeta a împlinit 39 de ani

iulia.statie
September 4, 2020 17:16 PM

Înainte ca toată lumea să îi fredoneze versurile celor mai faimoase melodii, Beyonce era o cântăreață necunoscută, ce locuia în Houston Texas. Acum, aceasta are o familie minunată, o căsnicie admirată de mulți cu Jay-Z și a devenit un simbol pentru femeile din toată lumea.

Pe aceeasi temaBalmain a organizat o prezentare de modă ținută pe o barcă

La mulți ani, Beyonce!

Beyonce și-a început cariera prin grupul Destiny’s Child, acesta devenind una dintre cele mai faimoase trupe de muzică pop. Totuși, în 2003, Queen B devenea o artistă solo, lansând albumul ‚Dangerously in Love’, ce a fost un adevărat succes. Se zvonea pe atunci câ are o relație cu Jay-Z, însă, cei doi țineau totul secret.

În 2008, una dintre cele mai importante nunți ale industriei avea loc, Knowles și Jay-Z căsătorindu-se într-o ceremonie discretă la New York. La eveniment au participat mama artistei, Tina Knowles, tataăl ei, Matthew, sora ei, Solange, membrii trupei Destiny’s Child Rowland și Michelle Williams, dar și prietena ei, Gwyneth Paltrow.

De atunci, vedeta a început să muncească mai mult ca niciodată, dând naștere hit-urilor ‚Single Ladies’ și ‚If I Were a Boy’. Pe lângă muzică, ea lansa o linie de haine alături de mama ei, numită House of Dereon și propriul parfum, Heat, în 2010. De-a lungul carierei sale, ea a devenit un reprezentat al mai multor brand-uri, printre care L’oreal și Tommy Hilfiger.

Ce provocări a avut de înfruntat Beyonce

Întorcându-ne la viața ei personală, Beyonce și Jay-Z anunțau că așteaptă un bebeluș în 2011, iar fetița lor, Blue Ivy Carter, ce îi calcă pe urmele mamei sale, se năștea pe 7 ianuarie 2012. În iunie 2017, cântăreața aducea pe lume gemeni, pe nume Sir și Rumi.

„După prima sarcină, am crezut în lucrurile pe care societatea le spunea despre cum ar trebui să arăt. Am pus presiune pe mine pentru a scăpa de kilogramele acumulate în sarcină doar în trei luni. Uitându-mă înapoi, totul a fost o nebunie. Alăptam când am susținut un concert la Atlantic City în 2012. După gemeni, am făcut totul altfel.”, a zis ea.

La nașterea gemenilor, sănătatea ei și a bebelușilor a fost pusă în pericol, iar Beyonce a învățat în sfârșit să se iubească: „În timpul recuperării, mi-am oferit grijă și dragoste, am acceptat formele. Am acceptat cum voia să fie corpul meu. După șase luni, am început să mă pregătesc pentru Coachella. Am devenit vegană temporar, am renunțat la alcool, cafea și sucuri. Dar am avut răbdare cu mine și m-am bucurat de formele mele.”

Totuși, Jay-Z i-a fost alături pe toată perioada în care a fost bolnavă: „Soțul meu a fost un soldat și a reprezentat un sprijin pentru mine. Sunt mândră pentru că am fost martoră la puterea și evoluția sa ca bărbat, prieten și tată.”

Deși nimeni nu își poate închipui că cineva ar putea să o refuze pe Beyonce, la începutul carierei sale a avut de deschis multe uși pentru a cunoaște succesul. „Mi s-a spus că ar fi greu să apar pe coperțile revistelor pentru că oamenii de culoare nu vând. Bineînțeles, s-a dovedit un mit.”, a zis ea pentru Vogue.

„Este important să le deschid ușile tinerilor artiști. Există multe bariere sociale și culturale și vreau să fac tot ce pot să prezint un punct diferit de vedere pentru oamenii ce simt că vocile lor nu contează.”, a continuat ea.

Călătoria ei nu a fost ușoară, dar aceasta s-a dovedit o luptătoare: „Există multe umbre în fiecare călătorie. Nimic nu este alb sau negru. Am trecut prin iad și înapoi și mulțumesc pentru fiecare zgârietură. Am experimentat dezamăgirea în multe forme.”

„Am învățat să râd, plâng și să strălucesc. Mă uit la femeia la care am fost când aveam 20 de ani și văd o femeie ce era încrezătoare dar voia să mulțumească pe toată lumea din jurul ei. Acum mă simt mult mai frumoasă, mai sexy, mai interesantă și mult mai puternică.”, spunea ea în 2018.

Următește galeria foto pentru mai multe apariții ale vedetei!