Fashion

La mulți ani, Camille Charrière! Iată cele mai cool 10 look-uri ale franțuzoaicei

ioana pana
August 18, 2019 08:00 AM

Camille Charrière a împlinit 32 de ani sâmbătă, pe 17 august. Aceasta și-a serbat ziua de naștere pe coasta de sud a Franței, în Marsilia, alături de prietenii apropiați.

Pe aceeasi temaIT Girls peste hotare, însă au origini românești: Iată cine sunt cele două

La mulți ani, Camille Charrière! Iată cele mai cool 10 look-uri ale franțuzoaicei

Camille a purtat, în stilul său caracteristic relaxat și în același timp glamouros, un crop top cu bretele, din cristale și niște pantaloni negri. Acest look effortless nu a făcut decât să ne amintească de ce iubim atât de mult stilul franțuzoaicei și de ce este un adevărat fashion icon.

Mottoul său este „The point of fashion is to have fun”

Născută în Franța și crescută în Anglia, stilul său personal este un mix al frumosului cu pragmaticul, al pieselor clasice cu tendințele momentului. Mottoul său este „The point of fashion is to have fun”, și se vede că ea îl respectă întru totul. Combinațiile îndrăznețe, dar și look-urile delicate o fac pe Camille una dintre cele mai eclectice franțuzoaice din punct de vedere vestimentar.

De la salopete din denim, la furouri din satin, pulovere pe gât în dungi și rochii negre transparente, urmărește galeria foto pentru cele mai cool 10 look-uri ale franțuzoaicei.