Fashion

La mulți ani, Cher! Povestea unui simbol ce niciodată nu a fost propriul fan

iulia.statie
May 20, 2020 12:41 PM

În acest punct, Cher este mult mai mult decât un star pop, ea este un simbol al unei istorii create de muzica pop. Povestea acestei femei este atât de glorioasă încât musicalul de pe Broaway, ‚The Cher Show’ folosește 3 personaje pentru a o putea contura, Babe Cher, Lady Cher și Star Cher.

Pe aceeasi tema12 lucruri pe care nu le știai despre Marilyn Monroe! Actrița ar fi împlinit 93 de ani pe 1 iunie 2019

La mulți ani, Cher! Artista a împlinit 74 de ani

Aceasta a împlinit 74 de ani!!!, iar noi o sărbătorim în stilul propriu, amintindu-ne de începuturile carierei sale, de cele mai importante citate, dar și de câteva apariții neuitate.

Cher avea doar 16 ani când l-a descoperit pe Sonny, ce era deja cunoscut ca și muzician, așa că repede a devenit mireasa lui hippie, purtând o multitudine de fuste mini și veste cu franjuri. Deși toată lumea credea că ea va dispărea atunci când a împlinit 20 de ani, vedeta a refuzat să plece din industrie.

În 2018, Cher se întorcea pe ecrane pentru ‚Mamma Mia! Here We Go Again’, pentru a își cuceri din nou publicul. Nu există o carieră ca a sa, pasiunea sa, încăpățânarea, talentul și dorința de a merge cât mai sus, propulsând-o direct către a deveni un simbol. „Mama mi-a spus acum câțiva ani: ‚Iubito, trebuie să te așezi la casa ta și să îți găsești un bărbat bogat. Eu i-am răspuns: ‚Mamă, eu sunt un bărbat bogat.’”, spunea artista în 1994, aceasta devenind una dintre cele mai puternice și iconice declarații ale sale.

Ea a petrecut anii 1970 lucrând la emisiunea ‚Sonny and Cher Show’ și lansând melodii cu un puternic impact sexual. Totuși, cel mai iconic hit al ei, ‚Believe’, a devenit melodia anilor 1990, pe când aceasta avea deja 52 de ani. Anii nu au schimbat-o deloc, râmânând aceeași artistă lipsită de griji și spunând tot ce are în minte, fără a se îngrijora că lezează pe cineva sau că este pusă la zid pentru replicile sale. „Sunt cea mai bătrână fată, cu cel mai lung păr și cel mai mic costum.”, spunea ea, ajunsă la MTV Video Music Awards în 2010.

De-a lungul anilor, Cher a adoptat fiecare trend muzical în propria viziune. Ea a inventat momentele pe covorul roșu și campaniile publicitare. Ea face parte din fiecare poveste din industria muzicală a genului pop, iar fiecare legendă a avut la un moment dat un moment în care era asemnuită cu artista, de la Britney Spears, la Nicky Minaj. De la concertele sale de la începutul carierei, până la a devenit o diva pop, Cher a fost în continuă ascensiune.

A plecat de acasă de la 16 ani pentru a nu i se mai impune reguli, însă ajunsă alături de Sonny, a revenit la vechile obiceiuri, deși pentru ea niciodată nu a plănuit nimic din ce s-a întâmplat pe parcursul anilor, după chiar cum ea susținea într-un interviu pentru NY Times.

Deși artista nu pare că duce lipsă de încredere, ea a rămas modestă de-a lungul timpului. „Niciodată nu m-am simțit încrezătoare. Niciodată nu am fost un fan mare al lui Cher.”, spunea ea desprea cariera sa.

Și ce mai carieră! Hit-urile ei sunt ascultate și astăzi, ținutele sale recreate, iar declarațiile ei au fost transformate în citate ce au făcut înconjurul lumii. Urmărește galeria foto pentru a vedea câteva dintre cele mai interesante apariții ale vedetei!