Fashion

La mulți ani, Dua Lipa! Cele mai spectaculoase apariții ale artistei

ioana pana
August 23, 2019 18:02 PM

Dua Lipa este o vedetă completă: frumoasă, carismatică, de un talent incontestabil, și nu în ultimul rând, cu un stil personal remarcabil. Oscilând între spectrul feminin și cel masculin, Dua reușește să surprindă întotdeauna prin aparițiile sale, care mai de care mai originale și extravagante.

Pe aceeasi temaDua Lipa și Anwar Hadid formează cel mai nou cuplu din showbiz!

La mulți ani, Dua Lipa! Cele mai spectaculoase apariții ale artistei

„Atunci când mă implic în procesul stilistic îmi folosesc o altă latură a creativității mele. Stilul meu este o extensie a muzicii, a personalității mele muzicale. Moda a fost dintotdeauna o parte din mine și am căutat mereu să susțină mesajul pe care vreau să îl transmit. Deci nu este de mirare că încă de la începutul carierei știam ce vreau să port în fața publicului meu.”, a declarat artista.

Pentru scenă, costumațiile sale implică sclipici, paiete, volane și mult tulle; cu cât mai excentrice, cu atât mai bine! Și acest lucru este valabil și pentru aparițiile pe covorul roșu. Opțiunile sale go-to în materie de branduri sunt Palm Angels, Attico, Saint Laurent și Philosophy di Lorenzo Serafini.

Nici când este surprinsă de către paparazzi vedeta nu se lasă mai prejos. Ținutele sale de zi cu zi excelează la capitolul tendințe, însă și în ceea ce privește confortul. Nu se teme de culori vibrante sau metalizate și de texturi fine. Astfel, Dua ne demonstrează în cel mai effortless mod posibil că (și!) strada poate fi podiumul său.

Cu ocazia aniversării sale de 24 de ani, am selectat cele mai reușite 24 de look-uri ale lui Dua Lipa. Urmărește galeria foto pentru cele mai spectaculoase apariții ale artistei.